ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA

Contactgegevens ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA

Regio (region): Torhout, België

Adres (address): Revinzestraat 55,8820, België

Telefoon (phone): 050 22 02 18 050 22 02 18

Fax (fax): 050 22 15 12 050 22 15 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA
Products information ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05434631347
Ondernemingsnummer: 2027496337
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA
(Get full report from official database of BE for ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA
Addition kinds of activities for ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA

3951. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
267908. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paperboard
281904. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
33660103. Bussen en lagers, koper (niet gereinigd) | Bushings and bearings, copper (nonmachined)

Werken bij ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • CNC-operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

  • Operator schaafmachine (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

Zoek naar antwoorden van ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA. Laat een reactie achter voor ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA. ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA. Leave a respond for ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA. ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA op de google maps. Adres en contacten ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA
Location of ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA on the google maps. Address and contacts of ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA: DUPONT BVBA | Roza-Bât | FERRONNERIE JADIN DELFOSSE SPRL | Bouwmat B.V.B.A. | Etablissements Eugène Dirckx S.A.

Other related companies as ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA: DUPONT BVBA | Roza-Bât | FERRONNERIE JADIN DELFOSSE SPRL | Bouwmat B.V.B.A. | Etablissements Eugène Dirckx S.A.

ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Torhout, België. De volledige naam van het bedrijf is ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05434631347. Het bedrijf ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA bevindt zich op het adres: Revinzestraat 55,8820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA, openstaande posities, locatie van ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA is a company, that was registered 1985 in Torhout region, Belgium. Full name of company is ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA, company assigned to the tax number BE05434631347. The company ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA is located at the address: Revinzestraat 55,8820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA were not found.
The main activity of ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA is not available. You also can look at reviews of ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA, open positions, location of ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA, Torhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA, Torhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADRD PROD. IMPORT-EXPORT BVBA, employees, financial statistics.