BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA

Contactgegevens BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA

Regio (region): Knesselare, België

Adres (address): Maldegemseweg 79,9910, België

Telefoon (phone): 09 374 26 05; 09 374 64 75 09 374 26 05; 09 374 64 75

Fax (fax): 09 375 07 77 09 375 07 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA
Products information BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03078063964
Ondernemingsnummer: 3920440673
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA
(Get full report from official database of BE for BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA
Addition kinds of activities for BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA

3843. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
206302. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
24269905. Ronden of rungs, ladder: hardhout | Rounds or rungs, ladder: hardwood
36470000. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
38240204. Elektronische totaliserende tellers | Electronic totalizing counters
39149901. Carving sets, NSK | Carving sets, nsk
51379900. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
56990300. Sportkleding | Sports apparel

Werken bij BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

    Regio: BUDINGEN

    Bedrijf: PERFECT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

  • Jobstudent winkelbediende Biowinkel Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Blauw Kasteel

    Type: Studentenjob

    Bioboerderij Blauw Kasteel is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent (jobstudent) voor haar biowinkel in Knokke die het team bijstaat tijdens weekends en schoolvakanties. De winkel biedt een ruim assortiment biologische producten aan waarbij waarden als duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Daarenboven proberen we voorrang te geven aan producten van lokale producenten.We werken met een jong en gemotiveerd team dat over een grondige kennis van biologische producten beschikt. Op bioboerderij Blauw Kasteel in Scheldewindeke worden vooral groenten geteeld. Daarnaast grazen er Ardense Voskopschapen op de eeuwenoude weilanden en wordt het bos op ecologische wijze beheerd. In de historische moestuin vind je vergeten groenten, kleinfruit, kruiden en een hoogstamboomgaard. De biologische groenten worden verdeeld via groentepakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via eigen biowinkels. Voor meer informatie kan je terecht op www.blauwkasteel.be. FUNCTIEOMSCHRIJVING • kassa, producten labelen, winkel proper houden, rekken aanvullen • je verzorgt met de rest van het team de aankleding en uitstraling van de winkel • je geeft de klanten correcte informatie over voeding en gezondheid

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

  • Conseillère en beauté médias sociaux - revenue supplémentaire de la maison (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous aimez le maquillage? Vous êtes heureux de donner des conseils? Vous aimez travailler avec les médias sociaux? Vous aimez faire des selfies Vous aimez faire des tutoriels en direct via vidéo ou facebook Actuellement, nous voulons élargir notre public cible via les médias sociaux. Pour cela, nous recherchons des utilisateurs fluides, spontanés, dynamiques et entreprenants de Facebook et / ou Instagram.

Zoek naar antwoorden van BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA. Laat een reactie achter voor BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA. BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA. Leave a respond for BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA. BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA op de google maps. Adres en contacten BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA
Location of BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA on the google maps. Address and contacts of BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA: MRSLeuven | VAN BORTEL | Kauffman S.A. | Orly N.V. | Batenborch International

Other related companies as BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA: MRSLeuven | VAN BORTEL | Kauffman S.A. | Orly N.V. | Batenborch International

BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Knesselare, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03078063964. Het bedrijf BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA bevindt zich op het adres: Maldegemseweg 79,9910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 128,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA, openstaande posities, locatie van BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA is a company, that was registered 2012 in Knesselare region, Belgium. Full name of company is BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA, company assigned to the tax number BE03078063964. The company BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA is located at the address: Maldegemseweg 79,9910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 128,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA were not found.
The main activity of BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA is not available. You also can look at reviews of BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA, open positions, location of BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA, Knesselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA, Knesselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA, employees, financial statistics.