Blow Authentic Decoration NV

Contactgegevens Blow Authentic Decoration NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blow Authentic Decoration NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blow Authentic Decoration NV

Regio (region): Nazareth, België

Adres (address): Plaanstraat 1B,9810, België

Telefoon (phone): 09 385 54 26 09 385 54 26

Fax (fax): +32 (67) 589-83-38 +32 (67) 589-83-38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blow Authentic Decoration NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blow Authentic Decoration NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blow Authentic Decoration NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blow Authentic Decoration NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blow Authentic Decoration NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blow Authentic Decoration NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blow Authentic Decoration NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blow Authentic Decoration NV
Products information Blow Authentic Decoration NV

BTW identificatienummer (tax): BE01336730957
Ondernemingsnummer: 9452056884
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Blow Authentic Decoration NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blow Authentic Decoration NV
(Get full report from official database of BE for Blow Authentic Decoration NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blow Authentic Decoration NV
Addition kinds of activities for Blow Authentic Decoration NV

5611. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
376400. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
01339901. Suikerbietenboerderij | Sugar beet farm
07239901. Moss ginning diensten | Moss ginning services
26720108. Teerpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Tar paper: made from purchased materials
33170000. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
95319904. Behuisingsprogramma's, planning en ontwikkeling: overheid | Housing programs, planning and development: government

Werken bij Blow Authentic Decoration NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blow Authentic Decoration NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blow Authentic Decoration NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blow Authentic Decoration NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn we op zoek naar een elektricien (M/V): - Installatie van vooral industriële elektriciteit en verlichting - Projecten van A tot Z

  • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

  • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BOOKINVEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

Zoek naar antwoorden van Blow Authentic Decoration NV in sociale netwerken
Look for responds of Blow Authentic Decoration NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blow Authentic Decoration NV. Laat een reactie achter voor Blow Authentic Decoration NV. Blow Authentic Decoration NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blow Authentic Decoration NV. Leave a respond for Blow Authentic Decoration NV. Blow Authentic Decoration NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blow Authentic Decoration NV op de google maps. Adres en contacten Blow Authentic Decoration NV
Location of Blow Authentic Decoration NV on the google maps. Address and contacts of Blow Authentic Decoration NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Blow Authentic Decoration NV Blow Authentic Decoration NV: Alltec Seys | De Backer Luc | Intertrans S.A. | Bemis Coordination Center | CENTRE DE RECHERCHE PME ET D'ENTREPREN

Other related companies as Blow Authentic Decoration NV: Alltec Seys | De Backer Luc | Intertrans S.A. | Bemis Coordination Center | CENTRE DE RECHERCHE PME ET D'ENTREPREN

Blow Authentic Decoration NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Nazareth, België. De volledige naam van het bedrijf is Blow Authentic Decoration NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01336730957. Het bedrijf Blow Authentic Decoration NV bevindt zich op het adres: Plaanstraat 1B,9810. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 322,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Blow Authentic Decoration NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Blow Authentic Decoration NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blow Authentic Decoration NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blow Authentic Decoration NV, openstaande posities, locatie van Blow Authentic Decoration NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Blow Authentic Decoration NV is a company, that was registered 1999 in Nazareth region, Belgium. Full name of company is Blow Authentic Decoration NV, company assigned to the tax number BE01336730957. The company Blow Authentic Decoration NV is located at the address: Plaanstraat 1B,9810. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 322,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Blow Authentic Decoration NV were not found.
The main activity of Blow Authentic Decoration NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Blow Authentic Decoration NV is not available. You also can look at reviews of Blow Authentic Decoration NV, open positions, location of Blow Authentic Decoration NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blow Authentic Decoration NV, Nazareth: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blow Authentic Decoration NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blow Authentic Decoration NV, Nazareth: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blow Authentic Decoration NV, employees, financial statistics.