Willam

Contactgegevens Willam: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willam: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willam

Regio (region): La Louvière (Haine-Saint-Pierre), België

Adres (address): Chaussée de Jolimont 11,7100, België

Telefoon (phone): 064 22 44 59 064 22 44 59

Fax (fax): 064 26 52 40 064 26 52 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willam: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willam"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willam"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willam, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willam. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willam, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willam. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willam
Products information Willam

BTW identificatienummer (tax): BE05926818847
Ondernemingsnummer: 6738433837
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Willam zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willam
(Get full report from official database of BE for Willam)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willam
Addition kinds of activities for Willam

335400. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
792299. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec
14239901. Dioriet, gebroken en gebroken-steengroeven | Diorite, crushed and broken-quarrying
22959903. Schaduwdoek, bekleed of geïmpregneerd | Shade cloth, coated or impregnated
25120102. Banken, banken en davenports: gestoffeerd op houten frames | Couches, sofas, and davenports: upholstered on wood frames
30690108. Stoppers, rubber | Stoppers, rubber
37110401. Brooms, aangedreven (motorvoertuigen), assemblage van | Brooms, powered (motor vehicles), assembly of
39150101. Gems, echt en imitatie: voorbereiding op instellingen | Gems, real and imitation: preparation for settings
50850105. Blikjes voor groenten en fruit | Cans for fruits and vegetables
79229904. Ticketbureau, theatraal | Ticket agency, theatrical

Werken bij Willam: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willam: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willam. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willam. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • Technieker voor Bakkerij Roelandt gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Inhouse Bakkerij Roelandt Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben jij de belangrijkste pion in onze werking. Je staan in voor het preventief en curratief onderhoud van het machinepark zodat we continu het lekkerste brood kunnen maken. Je lost pannes of problemen op zodat je collega's van productie en inpak snel terug aan het werk kunnen. Je zorgt voor een goede algemene werking van de technische dienst. Je hebt contact met leveranciers en externe technische partners.

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

  • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

Zoek naar antwoorden van Willam in sociale netwerken
Look for responds of Willam in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willam. Laat een reactie achter voor Willam. Willam bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willam. Leave a respond for Willam. Willam on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willam op de google maps. Adres en contacten Willam
Location of Willam on the google maps. Address and contacts of Willam

Andere gerelateerde bedrijven als come Willam Willam: DUPONT SA | C.E.P.E.S. | Allo Volets SA | H.G. Belgium N.V. | Vincent Cardinael

Other related companies as Willam: DUPONT SA | C.E.P.E.S. | Allo Volets SA | H.G. Belgium N.V. | Vincent Cardinael

Willam is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio La Louvière (Haine-Saint-Pierre), België. De volledige naam van het bedrijf is Willam, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05926818847. Het bedrijf Willam bevindt zich op het adres: Chaussée de Jolimont 11,7100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 408,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Willam zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Willam is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willam is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willam, openstaande posities, locatie van Willam op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Willam is a company, that was registered 2007 in La Louvière (Haine-Saint-Pierre) region, Belgium. Full name of company is Willam, company assigned to the tax number BE05926818847. The company Willam is located at the address: Chaussée de Jolimont 11,7100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 408,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Willam were not found.
The main activity of Willam is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Willam is not available. You also can look at reviews of Willam, open positions, location of Willam on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willam, La Louvière (Haine-Saint-Pierre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willam, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willam, La Louvière (Haine-Saint-Pierre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willam, employees, financial statistics.