Vervaene M

Contactgegevens Vervaene M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vervaene M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vervaene M

Regio (region): Sint-Genesius-Rode, België

Adres (address): Zoniënwoudlaan 56,1640, België

Telefoon (phone): 02 380 27 82 02 380 27 82

Fax (fax): 02 380 84 32 02 380 84 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vervaene M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vervaene M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vervaene M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vervaene M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vervaene M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vervaene M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vervaene M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vervaene M
Products information Vervaene M

BTW identificatienummer (tax): BE05291809082
Ondernemingsnummer: 8414947509
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 299,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vervaene M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vervaene M
(Get full report from official database of BE for Vervaene M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vervaene M
Addition kinds of activities for Vervaene M

2449. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
267400. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
25990100. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
35440103. Sterfveren | Die springs
36480100. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
47250000. Touroperators | Tour operators

Werken bij Vervaene M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vervaene M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vervaene M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vervaene M. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Productiemedewerker (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten die als productie medewerker bijspringen. Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • Medewerker interne postverdeling (opvang verlofperiodes) | Carglass® (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Carglass

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® zoeken wij een medewerker die sporadisch zal instaan voor het opvangen van verlofperiodes van de medewerker interne postverdeling. Het takenpakket bestaat uit: Beheren van de mailbox met vragen/bestellingen over werkkledij en andere... Het transporteren en verdelen van de interne post van het hoofdgebouw in Hasselt naar het magazijn in Bilzen. Het klaarmaken van de postpakketten voor de filialen. Het klaarmaken van pakketten werkkledij voor de filialen. Indien jij technisch bent aangelegd zal je op termijn ook opgeleid worden voor het herstellen van materialen van de filialen. Noodlijn beheren van filialen in omtrek. D.w.z. dat de filialen dagelijks vóór 11u een bestelling kunnen plaatsen voor een bepaalde ruit.

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Werken als huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Vervaene M in sociale netwerken
Look for responds of Vervaene M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vervaene M. Laat een reactie achter voor Vervaene M. Vervaene M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vervaene M. Leave a respond for Vervaene M. Vervaene M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vervaene M op de google maps. Adres en contacten Vervaene M
Location of Vervaene M on the google maps. Address and contacts of Vervaene M

Andere gerelateerde bedrijven als come Vervaene M Vervaene M: F-Construct NV | Moreels NV | Gedelux N.V. | United Communications | ICTportal

Other related companies as Vervaene M: F-Construct NV | Moreels NV | Gedelux N.V. | United Communications | ICTportal

Vervaene M is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Sint-Genesius-Rode, België. De volledige naam van het bedrijf is Vervaene M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05291809082. Het bedrijf Vervaene M bevindt zich op het adres: Zoniënwoudlaan 56,1640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 299,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vervaene M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vervaene M is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vervaene M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vervaene M, openstaande posities, locatie van Vervaene M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vervaene M is a company, that was registered 2011 in Sint-Genesius-Rode region, Belgium. Full name of company is Vervaene M, company assigned to the tax number BE05291809082. The company Vervaene M is located at the address: Zoniënwoudlaan 56,1640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 299,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vervaene M were not found.
The main activity of Vervaene M is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vervaene M is not available. You also can look at reviews of Vervaene M, open positions, location of Vervaene M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vervaene M, Sint-Genesius-Rode: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vervaene M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vervaene M, Sint-Genesius-Rode: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vervaene M, employees, financial statistics.