BOUWBEDRIJF VENS BVBA

Contactgegevens BOUWBEDRIJF VENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWBEDRIJF VENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWBEDRIJF VENS BVBA

Regio (region): Wingene (Zwevezele), België

Adres (address): Kortrijksteenweg 16,8750, België

Telefoon (phone): 051 61 12 19; 0479 44 80 80 051 61 12 19; 0479 44 80 80

Fax (fax): 051 61 29 87 051 61 29 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWBEDRIJF VENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWBEDRIJF VENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWBEDRIJF VENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWBEDRIJF VENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWBEDRIJF VENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWBEDRIJF VENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWBEDRIJF VENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWBEDRIJF VENS BVBA
Products information BOUWBEDRIJF VENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02493041992
Ondernemingsnummer: 2911346435
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 557,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BOUWBEDRIJF VENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWBEDRIJF VENS BVBA
(Get full report from official database of BE for BOUWBEDRIJF VENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWBEDRIJF VENS BVBA
Addition kinds of activities for BOUWBEDRIJF VENS BVBA

17410000. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
30210202. Vloeren, rubber of rubber soldeerstof | Footholds, rubber or rubber soled fabric
32979906. Retorts, grafiet | Retorts, graphite
62119900. Beveiligingsmakelaars en dealers, nec | Security brokers and dealers, nec
92249902. Brandweer, vrijwilliger | Fire department, volunteer

Werken bij BOUWBEDRIJF VENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWBEDRIJF VENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWBEDRIJF VENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWBEDRIJF VENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • Outbound Quality Controller (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Outbound Quality Controller krijg je een gedegen opleiding zodat je een specialist bent in het opvolgen van klanten. Je contacteert klanten en kijkt of ze tevreden zijn. Je volgt je klanten op en blijft het aanspreekpunt. Klanten kunnen bij jou via mail/telefoon terecht en je beheert indien nodig hun pagina's sites en reservatiemodules.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO MARKE - BELLEGEM (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Marke - Bellegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Glabbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

Zoek naar antwoorden van BOUWBEDRIJF VENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BOUWBEDRIJF VENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWBEDRIJF VENS BVBA. Laat een reactie achter voor BOUWBEDRIJF VENS BVBA. BOUWBEDRIJF VENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWBEDRIJF VENS BVBA. Leave a respond for BOUWBEDRIJF VENS BVBA. BOUWBEDRIJF VENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWBEDRIJF VENS BVBA op de google maps. Adres en contacten BOUWBEDRIJF VENS BVBA
Location of BOUWBEDRIJF VENS BVBA on the google maps. Address and contacts of BOUWBEDRIJF VENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWBEDRIJF VENS BVBA BOUWBEDRIJF VENS BVBA: COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME | Distillerie de Biercée SC | Stadeco SA | John Hastry | VTM B.V.B.A.

Other related companies as BOUWBEDRIJF VENS BVBA: COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME | Distillerie de Biercée SC | Stadeco SA | John Hastry | VTM B.V.B.A.

BOUWBEDRIJF VENS BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Wingene (Zwevezele), België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWBEDRIJF VENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02493041992. Het bedrijf BOUWBEDRIJF VENS BVBA bevindt zich op het adres: Kortrijksteenweg 16,8750. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 557,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BOUWBEDRIJF VENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWBEDRIJF VENS BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWBEDRIJF VENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWBEDRIJF VENS BVBA, openstaande posities, locatie van BOUWBEDRIJF VENS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOUWBEDRIJF VENS BVBA is a company, that was registered 2004 in Wingene (Zwevezele) region, Belgium. Full name of company is BOUWBEDRIJF VENS BVBA, company assigned to the tax number BE02493041992. The company BOUWBEDRIJF VENS BVBA is located at the address: Kortrijksteenweg 16,8750. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 557,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BOUWBEDRIJF VENS BVBA were not found.
The main activity of BOUWBEDRIJF VENS BVBA is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWBEDRIJF VENS BVBA is not available. You also can look at reviews of BOUWBEDRIJF VENS BVBA, open positions, location of BOUWBEDRIJF VENS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWBEDRIJF VENS BVBA, Wingene (Zwevezele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWBEDRIJF VENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWBEDRIJF VENS BVBA, Wingene (Zwevezele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWBEDRIJF VENS BVBA, employees, financial statistics.