Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

Contactgegevens Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

Regio (region): Kapellen, België

Adres (address): Starrenhoflaan 5,2950, België

Telefoon (phone): 03 660 14 20 03 660 14 20

Fax (fax): 03 605 36 04 03 605 36 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA
Products information Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09131530761
Ondernemingsnummer: 3883087158
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA
(Get full report from official database of BE for Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA
Addition kinds of activities for Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

526100. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
753499. Reparatie en reparatie van banden, niet van toepassing | Tire retreading and repair shops, nec
15419905. Industriële gebouwen, nieuwbouw, nec | Industrial buildings, new construction, nec
28229909. Polyethyleen, Chloorsulfonaat, Hypalon | Polyethylene, chlorosulfonated, hypalon
30691400. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
34431103. Brandende kamers, metalen plaat | Fumigating chambers, metal plate
34999900. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec

Werken bij Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • DRINGEND: MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS DIE OP OPROEPBASIS WILLEN WERKEN - REGIO GEEL (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze logistieke klant in Geel en Eindhout zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers die via oproepbasis willen werken. Het is een vrij drukke periode, dus er is een grote kans dat je vaker wordt ingepland. Je kan werken in een 2 ploegensysteem.

  • Orderpicker (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Werken als huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: YM TRANS

    Type: Vaste Job

    Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

  • Brainbridge - ICT-Architect (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Het hoofddoel van deze opdracht is het ontwerpen en documenteren van de detail applicatie architectuur voor onze digitale consumer channels Web en app. Je begeleidt keuzes in architectuur en technische platformen in overleg met de enterprise Architect. De klant wenst zijn digitale capabilities uitbreiden in volgende areas: uitbouwen van een selfcare portaal en verbeteringen in online care channels uitbouwen van mobile friendly eCare portalen en seamless payments solutions opbouwen en exploiteren van de customer intelligence in customer experiences (consuming intel, ingestion van data) Verbeteringen in uptime en robustheid van de channels Ontkoppelingen van front end en CMS en backend en meer evolueren naar MicroServices,headless CMS, API mgmt Reuse van code en ervaringen tussen Web en app development React; React-native Exposen van services zoals tickets en service via open data ecosysteem , NetEx, GTFS Industrialiseren van mass personalization Responsibilities Je opdracht bestaat erin om mee te bepalen welke technische capabilities we hiervoor moeten opbouwen en de uitrol hiervan te begeleiden/uit te voeren. Als solution Architect heb je een technische focus, maar ook toch een functionele voeling met de materie. Samen met specifieke platform experten eg (de data platform Architect en data engineer) werk je de technische Web en app roadmap uit om de gewenste experience te kunnen leveren tot bij de eindklant via diverse kanalen Web en app. Identificeert de technische risico's Bijv. mogelijke performance issues, externe afhankelijkheden, beschikbaarheid... Je bewaakt de technische integriteit en de consistentie van de uiteindelijke oplossing van concept, design,implementatie tot overdracht naar beheer Profile Technical skills: Aantoonbare ervaring als solution-Architect in een specifiek domein (applicatie-architectuur, Web en app technologieën HTML5/JavaScript, performante, schaalbare en betrouwbare Web oplossingen, API gedreven ecosystemen, Identificatie oplossingen, Marketing Automation oplossingen, Customer Data Platform oplossingen, Content Management oplossingen, Verkoop en betaling oplossingen, Case management en CRM oplossingen, Hybrid Cloud/On Premise infrastructure ...). Je kunt je ervaring uit vorige relevante make, rent, buy beslissingen meenemen om ons te versnellen. Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische/engineering of bedrijfseconomische achtergrond. Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 5 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Architecturaal conceptueel vaardig en ervaren. Enterprise-Architect ofwel specialist-Architect in een specifiek domein (netwerking, veiligeheid, serverinfratsructuur, applicatie-architectuur, ERP, ECM platformen, Datawarehouse en BI, ...). MET CERTIFICATIE. taalvereiste: Nederlandstalig op Europees CEFR-niveau C2. Grondige Kennis van alle domeinen plus bewezen specialist-Architect in minstens 1 specialistisch domeinen (zie vereisten). Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en... ...

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Laat een reactie achter voor Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Leave a respond for Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA op de google maps. Adres en contacten Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA
Location of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA on the google maps. Address and contacts of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: Les Traiteurs Luc Crins & Eddy Merckx | PEETERS CONSULTING ADVIESBUREAU | PALINGHANDEL BORREMANS ROBIN & RITA | Elsevier Business Information | Equinox NV

Other related companies as Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: Les Traiteurs Luc Crins & Eddy Merckx | PEETERS CONSULTING ADVIESBUREAU | PALINGHANDEL BORREMANS ROBIN & RITA | Elsevier Business Information | Equinox NV

Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Kapellen, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09131530761. Het bedrijf Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA bevindt zich op het adres: Starrenhoflaan 5,2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 326,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, openstaande posities, locatie van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is a company, that was registered 2005 in Kapellen region, Belgium. Full name of company is Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, company assigned to the tax number BE09131530761. The company Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is located at the address: Starrenhoflaan 5,2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 326,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA were not found.
The main activity of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is not available. You also can look at reviews of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, open positions, location of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, Kapellen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, Kapellen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, employees, financial statistics.