Flores

Contactgegevens Flores: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flores: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flores

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Jachtlaan 74A,1040, België

Telefoon (phone): 02 734 15 61 02 734 15 61

Fax (fax): 02 734 15 61 02 734 15 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flores: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flores"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flores"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flores, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flores. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flores, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flores. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flores
Products information Flores

BTW identificatienummer (tax): BE01143920898
Ondernemingsnummer: 9525115966
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Flores zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flores
(Get full report from official database of BE for Flores)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flores
Addition kinds of activities for Flores

3991. Borstels en borstels | Brooms and brushes
5632. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
364102. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications
28190604. Isotopen, radioactief | Isotopes, radioactive
38250100. Motor elektrische testapparatuur | Engine electrical test equipment
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers
59990400. Verrekijkers en telescopen | Binoculars and telescopes
62890000. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service

Werken bij Flores: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flores: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flores. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flores. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • Schrijnwerker atelier/plaatser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schrijnwerken die een passie heeft voor buiten- en binnenschrijnwerk in de bouwsector. Je bedient de moderne gestuurde CNC-machines en staat in voor het maken van bv. ramen, buiten- en binnendeuren, poorten, balustrades, meubilair, wanden, verlaagd plafonds, ... . Vervolgens ga je mee met de plaatsers om de gemaakte stukken te monteren. Je werkt op de werven (industriële projecten) over heel België.

  • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

  • WINKELMEDEWERK(ST)ER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zéér mooie supermarkt regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven winkelmedwerk(st)er. Je zal vooral instaan aan de afdeling charcuterie en kassawerk

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BOSTHON SPORT

    Type: Studentenjob

    Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van Flores in sociale netwerken
Look for responds of Flores in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flores. Laat een reactie achter voor Flores. Flores bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flores. Leave a respond for Flores. Flores on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flores op de google maps. Adres en contacten Flores
Location of Flores on the google maps. Address and contacts of Flores

Andere gerelateerde bedrijven als come Flores Flores: Leers F | NES NV | Koppen BVBA | Auberge de la Petite Somme | B&L DIFFUSION

Other related companies as Flores: Leers F | NES NV | Koppen BVBA | Auberge de la Petite Somme | B&L DIFFUSION

Flores is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Flores, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143920898. Het bedrijf Flores bevindt zich op het adres: Jachtlaan 74A,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Flores zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flores is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flores is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flores, openstaande posities, locatie van Flores op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Flores is a company, that was registered 2004 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is Flores, company assigned to the tax number BE01143920898. The company Flores is located at the address: Jachtlaan 74A,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Flores were not found.
The main activity of Flores is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Flores is not available. You also can look at reviews of Flores, open positions, location of Flores on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flores, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flores, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flores, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flores, employees, financial statistics.