FLEURS ST FIACRE

Contactgegevens FLEURS ST FIACRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEURS ST FIACRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEURS ST FIACRE

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Chaussée du Roeulx 14,7000, België

Telefoon (phone): 065 31 88 69 065 31 88 69

Fax (fax): 065 84 09 58 065 84 09 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEURS ST FIACRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEURS ST FIACRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEURS ST FIACRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEURS ST FIACRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEURS ST FIACRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEURS ST FIACRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEURS ST FIACRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEURS ST FIACRE
Products information FLEURS ST FIACRE

BTW identificatienummer (tax): BE01368865966
Ondernemingsnummer: 1939880371
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in FLEURS ST FIACRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEURS ST FIACRE
(Get full report from official database of BE for FLEURS ST FIACRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEURS ST FIACRE
Addition kinds of activities for FLEURS ST FIACRE

2721. periodieken | Periodicals
10990401. Ceriumertsmijnbouw | Cerium ore mining
22520100. Anklets en sokken | Anklets and socks
25110110. Waterbed frames: hout | Waterbed frames: wood
32950211. Lood, zwart (natuurlijk grafiet): gemalen, geraffineerd of gemengd | Lead, black (natural graphite): ground, refined, or blended
35550300. Handelsonderdelen en bijlagen afdrukken | Printing trade parts and attachments
59610200. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order

Werken bij FLEURS ST FIACRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEURS ST FIACRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEURS ST FIACRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEURS ST FIACRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende firma in de regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een machine operator voor in de lijnzaadproductie.

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Verkoper Non Food (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

    Regio: HERSEAUX

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

  • PROJECTLEIDER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van FLEURS ST FIACRE in sociale netwerken
Look for responds of FLEURS ST FIACRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEURS ST FIACRE. Laat een reactie achter voor FLEURS ST FIACRE. FLEURS ST FIACRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEURS ST FIACRE. Leave a respond for FLEURS ST FIACRE. FLEURS ST FIACRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEURS ST FIACRE op de google maps. Adres en contacten FLEURS ST FIACRE
Location of FLEURS ST FIACRE on the google maps. Address and contacts of FLEURS ST FIACRE

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEURS ST FIACRE FLEURS ST FIACRE: DEBAENST LASTECHNIEK | Smet R | Taalleergangen | Labonorm N.V. | CORDEMANS,CEDRIC

Other related companies as FLEURS ST FIACRE: DEBAENST LASTECHNIEK | Smet R | Taalleergangen | Labonorm N.V. | CORDEMANS,CEDRIC

FLEURS ST FIACRE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEURS ST FIACRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01368865966. Het bedrijf FLEURS ST FIACRE bevindt zich op het adres: Chaussée du Roeulx 14,7000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 440,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in FLEURS ST FIACRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEURS ST FIACRE is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEURS ST FIACRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEURS ST FIACRE, openstaande posities, locatie van FLEURS ST FIACRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FLEURS ST FIACRE is a company, that was registered 2015 in Mons region, Belgium. Full name of company is FLEURS ST FIACRE, company assigned to the tax number BE01368865966. The company FLEURS ST FIACRE is located at the address: Chaussée du Roeulx 14,7000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 440,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in FLEURS ST FIACRE were not found.
The main activity of FLEURS ST FIACRE is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEURS ST FIACRE is not available. You also can look at reviews of FLEURS ST FIACRE, open positions, location of FLEURS ST FIACRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEURS ST FIACRE, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEURS ST FIACRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEURS ST FIACRE, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEURS ST FIACRE, employees, financial statistics.