LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV

Contactgegevens LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV

Regio (region): Heusden-Zolder (Heusden), België

Adres (address): Heuvelstraat 11,3550, België

Telefoon (phone): +32 (84) 337-17-58 +32 (84) 337-17-58

Fax (fax): 011 43 30 93 011 43 30 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV
Products information LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE08051849365
Ondernemingsnummer: 2202453613
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV
(Get full report from official database of BE for LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV
Addition kinds of activities for LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV

314399. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
799699. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec
17719904. Stichting en voetondernemer | Foundation and footing contractor
22530300. Lounge, bed en vrijetijdskleding | Lounge, bed, and leisurewear
22620104. Plisse printing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Plisse printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
23969902. Meubelen versieringen, stof | Furniture trimmings, fabric
25119907. Schermen, privacy: hout | Screens, privacy: wood
73730101. Analyse en ontwerp van computersystemen | Computer systems analysis and design

Werken bij LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

 • Persmachinist (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

 • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

 • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

 • POETSHULP DC Westkust (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio WESTKUST (Westende-Middelkerke-Nieuwpoort-Oostduinkerke-Koksijde-Adinkerke-De Panne) zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

 • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Studentenjob

  Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

 • Jobstudent administratie (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Geel

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

 • Carrier Manager (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: H.Essers

  Type: Vaste Job

  Voor onze LLP afdeling zijn we op zoek naar een Carrier Manager. In deze rol sta je in voor de opvolging van het portfolio aan transporteurs binnen de H.Essers LLP organisatie ten einde de gemaakte service levels te respecteren. Dit houdt concreet in: coördineren, opvolgen en continu verbeteren van de operationele activiteiten en processen naar de transporteursbasis met het oog op service/klantentevredenheid en kosten. Je taken: Instaan voor de opvolging van de bestaande carrier portfolio teneinde de gevraagde KPI targets te garanderen. Uitzoeken en implementeren van alternatieve oplossingen teneinde optimalisaties te realiseren (alternatieve transporteurs / alternatieve transportoplossingen en processen). Vervullen van een coördinerende rol tussen H.Essers LLP en transporteurs teneinde de belangen van H.Essers naar de carriers te verdedigen. Uitvoeren van transport- en kostanalyses teneinde de operationele processen verder te optimaliseren. Opvolgen van markttrends en - evoluties ter ondersteuning van de verdere uitbouw van de lange termijn visie op process & carrier management strategie. Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager.

 • Elektromecanicien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Project Engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

 • KELNER (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: RAFAELO

  Type: Flexijob

  Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV in sociale netwerken
Look for responds of LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV. Laat een reactie achter voor LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV. LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV. Leave a respond for LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV. LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV op de google maps. Adres en contacten LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV
Location of LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV on the google maps. Address and contacts of LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV: Engels Logistics NV | Habitation Moderne (l') | RB Consultants S.C.R.L. | Vertical Horizon | Waterwinkel

Other related companies as LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV: Engels Logistics NV | Habitation Moderne (l') | RB Consultants S.C.R.L. | Vertical Horizon | Waterwinkel

LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Heusden-Zolder (Heusden), België. De volledige naam van het bedrijf is LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08051849365. Het bedrijf LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV bevindt zich op het adres: Heuvelstraat 11,3550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 864,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV, openstaande posities, locatie van LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV is a company, that was registered 2013 in Heusden-Zolder (Heusden) region, Belgium. Full name of company is LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV, company assigned to the tax number BE08051849365. The company LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV is located at the address: Heuvelstraat 11,3550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 864,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV were not found.
The main activity of LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV is not available. You also can look at reviews of LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV, open positions, location of LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]t.be

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV, Heusden-Zolder (Heusden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV, Heusden-Zolder (Heusden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABIE CONSTRUCTIEWERKEN NV, employees, financial statistics.