FLEUROP-INTERFLORA CV

Contactgegevens FLEUROP-INTERFLORA CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEUROP-INTERFLORA CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEUROP-INTERFLORA CV

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Oorlogskruisenlaan 127 Bus 7,1120, België

Telefoon (phone): 02 242 29 64; 0800 996 69 02 242 29 64; 0800 996 69

Fax (fax): 02 242 69 25 02 242 69 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEUROP-INTERFLORA CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEUROP-INTERFLORA CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEUROP-INTERFLORA CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEUROP-INTERFLORA CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEUROP-INTERFLORA CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEUROP-INTERFLORA CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEUROP-INTERFLORA CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEUROP-INTERFLORA CV
Products information FLEUROP-INTERFLORA CV

BTW identificatienummer (tax): BE04939147949
Ondernemingsnummer: 5702423095
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 591,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in FLEUROP-INTERFLORA CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEUROP-INTERFLORA CV
(Get full report from official database of BE for FLEUROP-INTERFLORA CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEUROP-INTERFLORA CV
Addition kinds of activities for FLEUROP-INTERFLORA CV

27410600. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
27419905. Patronen, papier: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Patterns, paper: publishing only, not printed on site
31720203. Gevallen, sieraden | Cases, jewelry
38120502. Warfare tegenmaatregelapparatuur | Warfare counter-measure equipment
41119901. Kabelbanen, met uitzondering van lucht, amusement en schilderachtig | Cable cars, except aerial, amusement, and scenic

Werken bij FLEUROP-INTERFLORA CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEUROP-INTERFLORA CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEUROP-INTERFLORA CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEUROP-INTERFLORA CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser -- pc124! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een grondige kennis en ervaring met alle lasvarianten (halfautomaat, TIG, ...) Indien je geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines kunt bedienen, is dit een voordeel

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Werfmedewerker chemie (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • Ruitenwasser (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    het wassen van ramen van gebouwen

  • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TVH CONSULT

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

Zoek naar antwoorden van FLEUROP-INTERFLORA CV in sociale netwerken
Look for responds of FLEUROP-INTERFLORA CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEUROP-INTERFLORA CV. Laat een reactie achter voor FLEUROP-INTERFLORA CV. FLEUROP-INTERFLORA CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEUROP-INTERFLORA CV. Leave a respond for FLEUROP-INTERFLORA CV. FLEUROP-INTERFLORA CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEUROP-INTERFLORA CV op de google maps. Adres en contacten FLEUROP-INTERFLORA CV
Location of FLEUROP-INTERFLORA CV on the google maps. Address and contacts of FLEUROP-INTERFLORA CV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEUROP-INTERFLORA CV FLEUROP-INTERFLORA CV: Rob | Geens Leon BVBA | Naveau SA | Desloovere bvba | Impact Media

Other related companies as FLEUROP-INTERFLORA CV: Rob | Geens Leon BVBA | Naveau SA | Desloovere bvba | Impact Media

FLEUROP-INTERFLORA CV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEUROP-INTERFLORA CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04939147949. Het bedrijf FLEUROP-INTERFLORA CV bevindt zich op het adres: Oorlogskruisenlaan 127 Bus 7,1120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 591,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in FLEUROP-INTERFLORA CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEUROP-INTERFLORA CV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEUROP-INTERFLORA CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEUROP-INTERFLORA CV, openstaande posities, locatie van FLEUROP-INTERFLORA CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FLEUROP-INTERFLORA CV is a company, that was registered 2002 in Brussel region, Belgium. Full name of company is FLEUROP-INTERFLORA CV, company assigned to the tax number BE04939147949. The company FLEUROP-INTERFLORA CV is located at the address: Oorlogskruisenlaan 127 Bus 7,1120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 591,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in FLEUROP-INTERFLORA CV were not found.
The main activity of FLEUROP-INTERFLORA CV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEUROP-INTERFLORA CV is not available. You also can look at reviews of FLEUROP-INTERFLORA CV, open positions, location of FLEUROP-INTERFLORA CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEUROP-INTERFLORA CV, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEUROP-INTERFLORA CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEUROP-INTERFLORA CV, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEUROP-INTERFLORA CV, employees, financial statistics.