Carte Blanche

Contactgegevens Carte Blanche: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carte Blanche: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carte Blanche

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Overleiestraat 73,8500, België

Telefoon (phone): 056 37 00 58 056 37 00 58

Fax (fax): 056 37 16 06 056 37 16 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carte Blanche: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carte Blanche"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carte Blanche"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carte Blanche, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carte Blanche. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carte Blanche, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carte Blanche. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carte Blanche
Products information Carte Blanche

BTW identificatienummer (tax): BE07937591552
Ondernemingsnummer: 1912414550
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Carte Blanche zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carte Blanche
(Get full report from official database of BE for Carte Blanche)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carte Blanche
Addition kinds of activities for Carte Blanche

22111302. Momie crepe, katoen | Momie crepe, cotton
28210216. Polyvinylideenchlorideharsen | Polyvinylidene chloride resins
28690000. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
35690201. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting apparatus
38420301. Cosmetische restauraties | Cosmetic restorations
50510207. Ferrometalen | Ferrous metals
50830102. Pluimvee-apparatuur | Poultry equipment
73770000. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing

Werken bij Carte Blanche: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carte Blanche: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carte Blanche. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carte Blanche. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Thuisverpleging regio Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Dit kan in een voltijdse of 4/5/de tewerkstelling. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Borgloon (met dienstencheques) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • Jobstudent: Brasserie Medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen brengen Ijs verkopen Meehelpen poetsen

  • JAARLIJKS STUDENT: Magazijnier paar dagen of 1 dag in de week M/V (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen te GHISLENGHIEN zijn we op zoek naar een student magazijnier om heel het jaar door een dag of paar dagen in de week te komen meehelpen. Het mogen ook halve dagen zijn. Je helpt mee bij het laden en lossen van de vrachtwagens, bestellingen klaarzetten, etikettering van de goederen en het magazijn op orde houden. VG.943/BUOSA

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Carte Blanche in sociale netwerken
Look for responds of Carte Blanche in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carte Blanche. Laat een reactie achter voor Carte Blanche. Carte Blanche bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carte Blanche. Leave a respond for Carte Blanche. Carte Blanche on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carte Blanche op de google maps. Adres en contacten Carte Blanche
Location of Carte Blanche on the google maps. Address and contacts of Carte Blanche

Andere gerelateerde bedrijven als come Carte Blanche Carte Blanche: Adyns NV | Advizo Consulting | Vox SA | Voets Installaties Belgium bvba | Gordijnschuur BVBA

Other related companies as Carte Blanche: Adyns NV | Advizo Consulting | Vox SA | Voets Installaties Belgium bvba | Gordijnschuur BVBA

Carte Blanche is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Carte Blanche, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07937591552. Het bedrijf Carte Blanche bevindt zich op het adres: Overleiestraat 73,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Carte Blanche zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carte Blanche is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carte Blanche is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carte Blanche, openstaande posities, locatie van Carte Blanche op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Carte Blanche is a company, that was registered 1993 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Carte Blanche, company assigned to the tax number BE07937591552. The company Carte Blanche is located at the address: Overleiestraat 73,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Carte Blanche were not found.
The main activity of Carte Blanche is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Carte Blanche is not available. You also can look at reviews of Carte Blanche, open positions, location of Carte Blanche on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carte Blanche, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carte Blanche, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carte Blanche, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carte Blanche, employees, financial statistics.