AQUARELLE-BOECKX NV

Contactgegevens AQUARELLE-BOECKX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUARELLE-BOECKX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUARELLE-BOECKX NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Quellinstraat 36,2018, België

Telefoon (phone): 0800 881 11 0800 881 11

Fax (fax): 03 226 46 00 03 226 46 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUARELLE-BOECKX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUARELLE-BOECKX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUARELLE-BOECKX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUARELLE-BOECKX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUARELLE-BOECKX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUARELLE-BOECKX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUARELLE-BOECKX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUARELLE-BOECKX NV
Products information AQUARELLE-BOECKX NV

BTW identificatienummer (tax): BE07250122070
Ondernemingsnummer: 1313934326
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AQUARELLE-BOECKX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUARELLE-BOECKX NV
(Get full report from official database of BE for AQUARELLE-BOECKX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUARELLE-BOECKX NV
Addition kinds of activities for AQUARELLE-BOECKX NV

225201. Anklets en sokken | Anklets and socks
809901. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services
35699906. Centrifugale reinigers | Centrifugal purifiers
36480200. Stage verlichting apparatuur | Stage lighting equipment
50479901. Industriële veiligheidsinrichtingen: noodhulp kits en maskers | Industrial safety devices: first aid kits and masks
59990901. Kunstledematen | Artificial limbs

Werken bij AQUARELLE-BOECKX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUARELLE-BOECKX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUARELLE-BOECKX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUARELLE-BOECKX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Accountmanager Keukens (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPERS KANTOOR ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADREM INTERMEDIAGROEP

    Type: Vaste Job

    Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - De Lilse Bergen - Luchthaven van Antwerpen - Plopsaland - Echt Antwaarps Teater - Antwerp Giants - Fort van Breendonk Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

  • Keukentontwerper / - verkoper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALSE KEUKEN

    Type: Vaste Job

    Uw functie bestaat uit: - Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma keukens, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; - Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

Zoek naar antwoorden van AQUARELLE-BOECKX NV in sociale netwerken
Look for responds of AQUARELLE-BOECKX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUARELLE-BOECKX NV. Laat een reactie achter voor AQUARELLE-BOECKX NV. AQUARELLE-BOECKX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUARELLE-BOECKX NV. Leave a respond for AQUARELLE-BOECKX NV. AQUARELLE-BOECKX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUARELLE-BOECKX NV op de google maps. Adres en contacten AQUARELLE-BOECKX NV
Location of AQUARELLE-BOECKX NV on the google maps. Address and contacts of AQUARELLE-BOECKX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUARELLE-BOECKX NV AQUARELLE-BOECKX NV: A T E SPRL | Ve-Ra-Bo NV | N.M.C. SA | Lemmensinstituut VZW | Oetiker Belgium N.V.

Other related companies as AQUARELLE-BOECKX NV: A T E SPRL | Ve-Ra-Bo NV | N.M.C. SA | Lemmensinstituut VZW | Oetiker Belgium N.V.

AQUARELLE-BOECKX NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is AQUARELLE-BOECKX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07250122070. Het bedrijf AQUARELLE-BOECKX NV bevindt zich op het adres: Quellinstraat 36,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 295,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AQUARELLE-BOECKX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AQUARELLE-BOECKX NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUARELLE-BOECKX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUARELLE-BOECKX NV, openstaande posities, locatie van AQUARELLE-BOECKX NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AQUARELLE-BOECKX NV is a company, that was registered 2014 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is AQUARELLE-BOECKX NV, company assigned to the tax number BE07250122070. The company AQUARELLE-BOECKX NV is located at the address: Quellinstraat 36,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 295,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AQUARELLE-BOECKX NV were not found.
The main activity of AQUARELLE-BOECKX NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUARELLE-BOECKX NV is not available. You also can look at reviews of AQUARELLE-BOECKX NV, open positions, location of AQUARELLE-BOECKX NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUARELLE-BOECKX NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUARELLE-BOECKX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUARELLE-BOECKX NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUARELLE-BOECKX NV, employees, financial statistics.