Sels Flowers

Contactgegevens Sels Flowers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sels Flowers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sels Flowers

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Patersstraat 58,2300, België

Telefoon (phone): 014 42 30 66; 014 43 81 75 014 42 30 66; 014 43 81 75

Fax (fax): 014 41 25 32 014 41 25 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sels Flowers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sels Flowers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sels Flowers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sels Flowers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sels Flowers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sels Flowers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sels Flowers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sels Flowers
Products information Sels Flowers

BTW identificatienummer (tax): BE02368896484
Ondernemingsnummer: 9778900146
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sels Flowers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sels Flowers
(Get full report from official database of BE for Sels Flowers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sels Flowers
Addition kinds of activities for Sels Flowers

2678. Kantoorartikelen | Stationery products
10990100. Aluminium- en berylliummalmwinning | Aluminum and beryllium ores mining
20839902. Maïsmeel | Corn malt
22959904. Sleeving, textiel: verzadigd | Sleeving, textile: saturated
34239921. Loodgieters 'handgereedschap | Plumbers' hand tools
34659903. Hub caps, auto: gestempeld metaal | Hub caps, automobile: stamped metal
34690100. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
34790208. Coating, roest preventief | Coating, rust preventive
36710208. Gas- of dampbuizen | Gas or vapor tubes
73359901. Luchtfotografie, behalve mapmaking | Aerial photography, except mapmaking

Werken bij Sels Flowers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sels Flowers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sels Flowers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sels Flowers. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Chauffeur D - voltijds toerismevervoer (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een busfirma in de regio van Jabbeke is op zoek naar een chauffeur D voor een voltijdse functie. Je krijgt dagopdrachten voor toerismevervoer te doen (meestal rond de kerktoren). Dit is een hele mooie functie waar ze dan ook wel wat ervaring verwachten. Indien je nog geen ervaring hebt kun je opstarten binnen het leerlingenvervoer en binnen een jaar doorgroeien naar toerismevervoer.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Gepassioneerde student voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde verkoopmedewerker om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent modebewust en hebt het talent om klanten het juiste stijladvies te geven en goed te combineren! * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren stylist met natuurlijke commerciële flair. * Je ziet werk en de winkel netjes en proper houden is voor jou een evidentie. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

  • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van Sels Flowers in sociale netwerken
Look for responds of Sels Flowers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sels Flowers. Laat een reactie achter voor Sels Flowers. Sels Flowers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sels Flowers. Leave a respond for Sels Flowers. Sels Flowers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sels Flowers op de google maps. Adres en contacten Sels Flowers
Location of Sels Flowers on the google maps. Address and contacts of Sels Flowers

Andere gerelateerde bedrijven als come Sels Flowers Sels Flowers: KLEIN EIGENAARSKREDIET | Advertising Systems SA | VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING NV | Modulmed SA | Pas Namur

Other related companies as Sels Flowers: KLEIN EIGENAARSKREDIET | Advertising Systems SA | VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING NV | Modulmed SA | Pas Namur

Sels Flowers is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Sels Flowers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02368896484. Het bedrijf Sels Flowers bevindt zich op het adres: Patersstraat 58,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sels Flowers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sels Flowers is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sels Flowers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sels Flowers, openstaande posities, locatie van Sels Flowers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sels Flowers is a company, that was registered 2000 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is Sels Flowers, company assigned to the tax number BE02368896484. The company Sels Flowers is located at the address: Patersstraat 58,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sels Flowers were not found.
The main activity of Sels Flowers is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sels Flowers is not available. You also can look at reviews of Sels Flowers, open positions, location of Sels Flowers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sels Flowers, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sels Flowers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sels Flowers, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sels Flowers, employees, financial statistics.