Rent a Plant NV

Contactgegevens Rent a Plant NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rent a Plant NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rent a Plant NV

Regio (region): Oosterzele (Scheldewindeke), België

Adres (address): Muntestraat 18,9860, België

Telefoon (phone): 09 362 56 81 09 362 56 81

Fax (fax): 09 362 92 90 09 362 92 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rent a Plant NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rent a Plant NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rent a Plant NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rent a Plant NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rent a Plant NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rent a Plant NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rent a Plant NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rent a Plant NV
Products information Rent a Plant NV

BTW identificatienummer (tax): BE04094299316
Ondernemingsnummer: 7278961181
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Rent a Plant NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rent a Plant NV
(Get full report from official database of BE for Rent a Plant NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rent a Plant NV
Addition kinds of activities for Rent a Plant NV

263199. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
289900. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
28920102. Detonatoren, hoge explosieven | Detonators, high explosives
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature
39990306. Veren, renovatie | Feathers, renovating

Werken bij Rent a Plant NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rent a Plant NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rent a Plant NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rent a Plant NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Ervaren monteur (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

  • GEMOTIVEERDE REACH-HEFTRUCKCHAUFFEUR GEZOCHT | WESTERLO | VOLTIJDS (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar ervaren heftruck-reachtruckchauffeurs. Je zal instaan voor: Bedienen hef en/of reachtruck stockeren van goederen Netheid van het magazijn

  • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Rent a Plant NV in sociale netwerken
Look for responds of Rent a Plant NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rent a Plant NV. Laat een reactie achter voor Rent a Plant NV. Rent a Plant NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rent a Plant NV. Leave a respond for Rent a Plant NV. Rent a Plant NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rent a Plant NV op de google maps. Adres en contacten Rent a Plant NV
Location of Rent a Plant NV on the google maps. Address and contacts of Rent a Plant NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Rent a Plant NV Rent a Plant NV: ALLBIZ BVBA | Dream Consult SA | A. GOORMANS BVBA | Calcaires de la Sambre S.A. | Orthomejor Orthopedics

Other related companies as Rent a Plant NV: ALLBIZ BVBA | Dream Consult SA | A. GOORMANS BVBA | Calcaires de la Sambre S.A. | Orthomejor Orthopedics

Rent a Plant NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Oosterzele (Scheldewindeke), België. De volledige naam van het bedrijf is Rent a Plant NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04094299316. Het bedrijf Rent a Plant NV bevindt zich op het adres: Muntestraat 18,9860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Rent a Plant NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rent a Plant NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rent a Plant NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rent a Plant NV, openstaande posities, locatie van Rent a Plant NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rent a Plant NV is a company, that was registered 2005 in Oosterzele (Scheldewindeke) region, Belgium. Full name of company is Rent a Plant NV, company assigned to the tax number BE04094299316. The company Rent a Plant NV is located at the address: Muntestraat 18,9860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Rent a Plant NV were not found.
The main activity of Rent a Plant NV is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rent a Plant NV is not available. You also can look at reviews of Rent a Plant NV, open positions, location of Rent a Plant NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rent a Plant NV, Oosterzele (Scheldewindeke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rent a Plant NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rent a Plant NV, Oosterzele (Scheldewindeke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rent a Plant NV, employees, financial statistics.