Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier)

Particuliere bedrijvenBosbouw • Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier)
Private companiesForestry • Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier)

Contactgegevens Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier): address, phone, fax, email, website, opening hours

Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier)

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): de Wautierstraat 121,1020, België

Telefoon (phone): 02 420 02 37 02 420 02 37

Fax (fax): 02 428 91 57 02 428 91 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier)
Products information Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier)

BTW identificatienummer (tax): BE02667449951
Ondernemingsnummer: 9909362792
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 852,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier)
(Get full report from official database of BE for Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier))

Aanvulling soorten activiteiten voor Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier)
Addition kinds of activities for Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier)

7291. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
14819903. Pompen of afvoer, nonmetallic minerale mijnen | Pumping or draining, nonmetallic mineral mines
20610102. Gegranuleerde rietsuiker | Granulated cane sugar
20910327. Makreel, gerookt | Mackerel, smoked
23990401. Bandoleers | Bandoleers
36219905. Generatoren voor batterijladers | Generators for storage battery chargers
38290503. Geiger tellers | Geiger counters

Werken bij Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier). Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

  • Technieker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon is verantwoordelijkheid voor het technisch onderhoud van de machines.

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

  • Ploegbaas met ervaring aluminium, inox en staal (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Forum Jobs Zele

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf regio Lokeren die actief zijn in de productie en montage van metaalconstructies op maat zijn we op zoek naar een meestergast. Je zal de praktische opvolging van de lassers en monteurs tot je nemen. Specifiek ga je hier de technische ondersteuning bieden zodat alle activiteiten binnen het team op een vlotte manier kunnen verlopen. Je hebt immers de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit die wordt geleverd.  Hiervoor is uiteraard een stevige kennis van aluminium, inox en staal een absolute vereiste. Verder kan je als de beste lassen en monteren. Verder neem je ook de logistieke afdeling tot je verantwoordelijkheid: laden en lossen van vrachtwagens, Controleren van alle inkomende en uitgaande producten. Hiervoor beschik je over heftruck-ervaring.

  • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Matroos passagiersvaart (binnenvaart) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FRANLIS

    Type: Vaste Job

    De rederij Franlis is dringend op zoek naar een matroos binnenvaart (met dienstboekje) voor een klein passagiersschip (200p) voor de uitbating van havenrondvaarten Zeebrugge. U bent verantwoordelijk voor het meren en losgooien van het vaartuig, het toezien op de veiligheid bij in en ontschepen van de passagiers, de algemene netheid van het vaartuig (publiek toegankelijke zalen en technische lokalen), kleine onderhoudswerkzaamheden (schilderwerk etc).

  • HR Officer (m/v) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

Zoek naar antwoorden van Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) in sociale netwerken
Look for responds of Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier). Laat een reactie achter voor Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier). Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier). Leave a respond for Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier). Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) op de google maps. Adres en contacten Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier)
Location of Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) on the google maps. Address and contacts of Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier)

Andere gerelateerde bedrijven als come Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier): V G S SA | Stokvis Tapes SA | WORKatHOME | Reunes-Ghijsels | Sibelco - S.C.R.

Other related companies as Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier): V G S SA | Stokvis Tapes SA | WORKatHOME | Reunes-Ghijsels | Sibelco - S.C.R.

Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02667449951. Het bedrijf Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) bevindt zich op het adres: de Wautierstraat 121,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 852,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier), openstaande posities, locatie van Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) is a company, that was registered 1994 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier), company assigned to the tax number BE02667449951. The company Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) is located at the address: de Wautierstraat 121,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 852,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) were not found.
The main activity of Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) is not available. You also can look at reviews of Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier), open positions, location of Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier), Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier), Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mi-Fleurs Mi-Passion (Atelier), employees, financial statistics.