LE LYS ROYAL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • LE LYS ROYAL
Private companiesHealth Services • LE LYS ROYAL

Contactgegevens LE LYS ROYAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE LYS ROYAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE LYS ROYAL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue des Guillemins 27,4000, België

Telefoon (phone): 04 252 21 21 04 252 21 21

Fax (fax): 04 252 83 74 04 252 83 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE LYS ROYAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE LYS ROYAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE LYS ROYAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE LYS ROYAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE LYS ROYAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE LYS ROYAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE LYS ROYAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE LYS ROYAL
Products information LE LYS ROYAL

BTW identificatienummer (tax): BE06763702392
Ondernemingsnummer: 2177734375
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LE LYS ROYAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE LYS ROYAL
(Get full report from official database of BE for LE LYS ROYAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE LYS ROYAL
Addition kinds of activities for LE LYS ROYAL

239503. Decoratieve en nieuwigheidsteken: voor de handel | Decorative and novelty stitching: for the trade
20840100. wijnen | Wines
26210907. Gebouw papier, schede | Building paper, sheathing
30690600. Reclaimed rubberen en speciale rubberen verbindingen | Reclaimed rubber and specialty rubber compounds
35590103. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, industrieel | Buttonhole and eyelet machines and attachments, industrial

Werken bij LE LYS ROYAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE LYS ROYAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE LYS ROYAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE LYS ROYAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

  • Loodgieter (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • MONTEUR / RIGGER (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van diverse montage- en demontage werkzaamheden (montages en uitlijnen van motoren, pompen en leidingen) Je zal werkbonnen invullen en deze bezorgen aan de administratiedienst Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal tijdig aanwezig is Je zal eventuele defecten en gebreken rapporteren     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Vlaamse multinational en wereldwijd gekend, gespecialiseerd in het verplaatsen van lasten met uitzonderlijke afmetingen en gewicht. Ter versterking van het team is het bedrijf op zoek naar een Monteur / Rigger.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

Zoek naar antwoorden van LE LYS ROYAL in sociale netwerken
Look for responds of LE LYS ROYAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE LYS ROYAL. Laat een reactie achter voor LE LYS ROYAL. LE LYS ROYAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE LYS ROYAL. Leave a respond for LE LYS ROYAL. LE LYS ROYAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE LYS ROYAL op de google maps. Adres en contacten LE LYS ROYAL
Location of LE LYS ROYAL on the google maps. Address and contacts of LE LYS ROYAL

Andere gerelateerde bedrijven als come LE LYS ROYAL LE LYS ROYAL: SQUARE PUBLI | Verhelst NV | SAUNAPOOL | Beke Christian Kantoor BVBA | Schrauwen

Other related companies as LE LYS ROYAL: SQUARE PUBLI | Verhelst NV | SAUNAPOOL | Beke Christian Kantoor BVBA | Schrauwen

LE LYS ROYAL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is LE LYS ROYAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06763702392. Het bedrijf LE LYS ROYAL bevindt zich op het adres: Rue des Guillemins 27,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 229,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LE LYS ROYAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE LYS ROYAL is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE LYS ROYAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE LYS ROYAL, openstaande posities, locatie van LE LYS ROYAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LE LYS ROYAL is a company, that was registered 2017 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is LE LYS ROYAL, company assigned to the tax number BE06763702392. The company LE LYS ROYAL is located at the address: Rue des Guillemins 27,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 229,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LE LYS ROYAL were not found.
The main activity of LE LYS ROYAL is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE LYS ROYAL is not available. You also can look at reviews of LE LYS ROYAL, open positions, location of LE LYS ROYAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE LYS ROYAL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE LYS ROYAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE LYS ROYAL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE LYS ROYAL, employees, financial statistics.