Biedermeierke ('t)

Contactgegevens Biedermeierke ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biedermeierke ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Biedermeierke ('t)

Regio (region): Geel, België

Adres (address): Gasthuisstraat 31C,2440, België

Telefoon (phone): 014 58 23 55 014 58 23 55

Fax (fax): 014 59 29 20 014 59 29 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biedermeierke ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biedermeierke ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biedermeierke ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biedermeierke ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biedermeierke ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biedermeierke ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biedermeierke ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biedermeierke ('t)
Products information Biedermeierke ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE02167572021
Ondernemingsnummer: 9765441894
Hoofdstad (capital): 352,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Biedermeierke ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biedermeierke ('t)
(Get full report from official database of BE for Biedermeierke ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Biedermeierke ('t)
Addition kinds of activities for Biedermeierke ('t)

7533. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
9532. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
109901. Aluminium- en berylliummalmwinning | Aluminum and beryllium ores mining
20239902. Ingeblikte melk, geheel | Canned milk, whole
23929900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furnishings, nec, nec
51990407. Rayon garens | Rayon yarns
80110201. Ambulant chirurgisch centrum | Ambulatory surgical center
94410102. Sociale administratie, overheid | Social security administration, government
95319904. Behuisingsprogramma's, planning en ontwikkeling: overheid | Housing programs, planning and development: government

Werken bij Biedermeierke ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biedermeierke ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biedermeierke ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biedermeierke ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: SBARRO

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

  • Technisch beheerder ( Regio Schoten ) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de Antwerpse regio. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GETFIT!

    Type: Zelfstandige activiteit

    GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

  • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Biedermeierke ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Biedermeierke ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biedermeierke ('t). Laat een reactie achter voor Biedermeierke ('t). Biedermeierke ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biedermeierke ('t). Leave a respond for Biedermeierke ('t). Biedermeierke ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biedermeierke ('t) op de google maps. Adres en contacten Biedermeierke ('t)
Location of Biedermeierke ('t) on the google maps. Address and contacts of Biedermeierke ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Biedermeierke ('t) Biedermeierke ('t): Fun Events | M S C Motor | Copy Center Sud | Piano's Jacek & Svetlo BVBA | Real Verhuur NV

Other related companies as Biedermeierke ('t): Fun Events | M S C Motor | Copy Center Sud | Piano's Jacek & Svetlo BVBA | Real Verhuur NV

Biedermeierke ('t) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Geel, België. De volledige naam van het bedrijf is Biedermeierke ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02167572021. Het bedrijf Biedermeierke ('t) bevindt zich op het adres: Gasthuisstraat 31C,2440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 352,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 271,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Biedermeierke ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Biedermeierke ('t) is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biedermeierke ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biedermeierke ('t), openstaande posities, locatie van Biedermeierke ('t) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Biedermeierke ('t) is a company, that was registered 1985 in Geel region, Belgium. Full name of company is Biedermeierke ('t), company assigned to the tax number BE02167572021. The company Biedermeierke ('t) is located at the address: Gasthuisstraat 31C,2440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 352,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 271,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Biedermeierke ('t) were not found.
The main activity of Biedermeierke ('t) is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Biedermeierke ('t) is not available. You also can look at reviews of Biedermeierke ('t), open positions, location of Biedermeierke ('t) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biedermeierke ('t), Geel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biedermeierke ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biedermeierke ('t), Geel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biedermeierke ('t), employees, financial statistics.