ARBOR & FLORE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ARBOR & FLORE
Private companiesLegal Services • ARBOR & FLORE

Contactgegevens ARBOR & FLORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARBOR & FLORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARBOR & FLORE

Regio (region): SAINT-REMY-GEEST, België

Adres (address): ,1370, België

Telefoon (phone): 010 81 03 99; 0475 75 47 08 010 81 03 99; 0475 75 47 08

Fax (fax): 010 81 43 12 010 81 43 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARBOR & FLORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARBOR & FLORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARBOR & FLORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARBOR & FLORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARBOR & FLORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARBOR & FLORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARBOR & FLORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARBOR & FLORE
Products information ARBOR & FLORE

BTW identificatienummer (tax): BE05882598876
Ondernemingsnummer: 5998779296
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ARBOR & FLORE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARBOR & FLORE
(Get full report from official database of BE for ARBOR & FLORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARBOR & FLORE
Addition kinds of activities for ARBOR & FLORE

4151. Schoolbussen | School buses
5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
7833. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
17999928. Service en reparatie van omroepzenders | Service and repair of broadcasting stations
32720102. Manhole covers of frames, beton | Manhole covers or frames, concrete
41110100. Busvervoer | Bus transportation
72990301. Dating service | Dating service

Werken bij ARBOR & FLORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARBOR & FLORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARBOR & FLORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARBOR & FLORE. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Noorderwijk-Morkhoven kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Studentenjob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van ARBOR & FLORE in sociale netwerken
Look for responds of ARBOR & FLORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARBOR & FLORE. Laat een reactie achter voor ARBOR & FLORE. ARBOR & FLORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARBOR & FLORE. Leave a respond for ARBOR & FLORE. ARBOR & FLORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARBOR & FLORE op de google maps. Adres en contacten ARBOR & FLORE
Location of ARBOR & FLORE on the google maps. Address and contacts of ARBOR & FLORE

Andere gerelateerde bedrijven als come ARBOR & FLORE ARBOR & FLORE: Sleuteldienst Express BVBA | Lamotec BVBA | Goossens Marc | Palliatieve Zorg Zuid-West-Vlaanderen | Avis (Linkeroever)

Other related companies as ARBOR & FLORE: Sleuteldienst Express BVBA | Lamotec BVBA | Goossens Marc | Palliatieve Zorg Zuid-West-Vlaanderen | Avis (Linkeroever)

ARBOR & FLORE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio SAINT-REMY-GEEST, België. De volledige naam van het bedrijf is ARBOR & FLORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05882598876. Het bedrijf ARBOR & FLORE bevindt zich op het adres: ,1370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ARBOR & FLORE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARBOR & FLORE is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARBOR & FLORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARBOR & FLORE, openstaande posities, locatie van ARBOR & FLORE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARBOR & FLORE is a company, that was registered 2010 in SAINT-REMY-GEEST region, Belgium. Full name of company is ARBOR & FLORE, company assigned to the tax number BE05882598876. The company ARBOR & FLORE is located at the address: ,1370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ARBOR & FLORE were not found.
The main activity of ARBOR & FLORE is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ARBOR & FLORE is not available. You also can look at reviews of ARBOR & FLORE, open positions, location of ARBOR & FLORE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARBOR & FLORE, SAINT-REMY-GEEST: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARBOR & FLORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARBOR & FLORE, SAINT-REMY-GEEST: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARBOR & FLORE, employees, financial statistics.