NEUSY HORTICULTURE

Contactgegevens NEUSY HORTICULTURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEUSY HORTICULTURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEUSY HORTICULTURE

Regio (region): Frameries, België

Adres (address): Rue Bois Bourdon 38,7080, België

Telefoon (phone): 065 51 51 28 065 51 51 28

Fax (fax): 065 51 51 27 065 51 51 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEUSY HORTICULTURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEUSY HORTICULTURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEUSY HORTICULTURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEUSY HORTICULTURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEUSY HORTICULTURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEUSY HORTICULTURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEUSY HORTICULTURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEUSY HORTICULTURE
Products information NEUSY HORTICULTURE

BTW identificatienummer (tax): BE01508666992
Ondernemingsnummer: 2489471435
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 670,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in NEUSY HORTICULTURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEUSY HORTICULTURE
(Get full report from official database of BE for NEUSY HORTICULTURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEUSY HORTICULTURE
Addition kinds of activities for NEUSY HORTICULTURE

352402. Tuinmaaiers en toebehoren | Lawn and garden mowers and accessories
23860102. Hoeden en petten, leer | Hats and caps, leather
27549912. Menu's: gravure printing | Menus: gravure printing
50920201. Bingo spelletjes en benodigdheden | Bingo games and supplies
72319900. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec
92220000. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution

Werken bij NEUSY HORTICULTURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEUSY HORTICULTURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEUSY HORTICULTURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEUSY HORTICULTURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Weert (Bornem) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEERT)

    Regio: WEERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

  • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van NEUSY HORTICULTURE in sociale netwerken
Look for responds of NEUSY HORTICULTURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEUSY HORTICULTURE. Laat een reactie achter voor NEUSY HORTICULTURE. NEUSY HORTICULTURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEUSY HORTICULTURE. Leave a respond for NEUSY HORTICULTURE. NEUSY HORTICULTURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEUSY HORTICULTURE op de google maps. Adres en contacten NEUSY HORTICULTURE
Location of NEUSY HORTICULTURE on the google maps. Address and contacts of NEUSY HORTICULTURE

Andere gerelateerde bedrijven als come NEUSY HORTICULTURE NEUSY HORTICULTURE: PROMOPLAN NV | Pilling Weck NV | ROOMSE RIETERIJ | Etablissements Resista S.A. | Parkoffice

Other related companies as NEUSY HORTICULTURE: PROMOPLAN NV | Pilling Weck NV | ROOMSE RIETERIJ | Etablissements Resista S.A. | Parkoffice

NEUSY HORTICULTURE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Frameries, België. De volledige naam van het bedrijf is NEUSY HORTICULTURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01508666992. Het bedrijf NEUSY HORTICULTURE bevindt zich op het adres: Rue Bois Bourdon 38,7080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 670,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in NEUSY HORTICULTURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEUSY HORTICULTURE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEUSY HORTICULTURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEUSY HORTICULTURE, openstaande posities, locatie van NEUSY HORTICULTURE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NEUSY HORTICULTURE is a company, that was registered 1994 in Frameries region, Belgium. Full name of company is NEUSY HORTICULTURE, company assigned to the tax number BE01508666992. The company NEUSY HORTICULTURE is located at the address: Rue Bois Bourdon 38,7080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 670,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in NEUSY HORTICULTURE were not found.
The main activity of NEUSY HORTICULTURE is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NEUSY HORTICULTURE is not available. You also can look at reviews of NEUSY HORTICULTURE, open positions, location of NEUSY HORTICULTURE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEUSY HORTICULTURE, Frameries: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEUSY HORTICULTURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEUSY HORTICULTURE, Frameries: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEUSY HORTICULTURE, employees, financial statistics.