Jost Belgium NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Jost Belgium NV
Private companiesLegal Services • Jost Belgium NV

Contactgegevens Jost Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jost Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jost Belgium NV

Regio (region): Ternat, België

Adres (address): Industrielaan 36,1740, België

Telefoon (phone): 02 582 80 20 02 582 80 20

Fax (fax): 02 582 88 90 02 582 88 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jost Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jost Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jost Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jost Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jost Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jost Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jost Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jost Belgium NV
Products information Jost Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE05968841552
Ondernemingsnummer: 1068664550
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Jost Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jost Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Jost Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jost Belgium NV
Addition kinds of activities for Jost Belgium NV

3366. Kopergieterijen | Copper foundries
34999906. Boek eindigt, metaal | Book ends, metal
35320207. Sedimentatie machines, minerale | Sedimentation machinery, mineral
37249901. Lucht scoops, vliegtuigen | Air scoops, aircraft
39310121. Riet, orgaan | Reeds, organ

Werken bij Jost Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jost Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jost Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jost Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE met affiniteit in de bouwsector (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant groothandel parket en binnendeuren gelegen regio Roeselare zoeken wij een administratief bediende om de afdeling te versterken: Je stelt deurenlijsten op a.d.h.v. een plan Je geeft bestellingen door Je stelt de voorbereiding op voor de werf en de opvolging Je maakt offertes en facturen op

 • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Jobstudent (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Select Projects Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

 • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

 • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: HARVEY NASH

  Type: Vaste Job

  Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

 • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

  Regio: BORSBEKE

  Bedrijf: B.M.S.

  Type: Zelfstandige activiteit

  Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

 • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

Zoek naar antwoorden van Jost Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Jost Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jost Belgium NV. Laat een reactie achter voor Jost Belgium NV. Jost Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jost Belgium NV. Leave a respond for Jost Belgium NV. Jost Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jost Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Jost Belgium NV
Location of Jost Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Jost Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Jost Belgium NV Jost Belgium NV: Travexploit SA | Kobalt | Meca Systems S.P.R.L. | Multiplicity | Ward Vandewege

Other related companies as Jost Belgium NV: Travexploit SA | Kobalt | Meca Systems S.P.R.L. | Multiplicity | Ward Vandewege

Jost Belgium NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Ternat, België. De volledige naam van het bedrijf is Jost Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05968841552. Het bedrijf Jost Belgium NV bevindt zich op het adres: Industrielaan 36,1740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Jost Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jost Belgium NV is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jost Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jost Belgium NV, openstaande posities, locatie van Jost Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jost Belgium NV is a company, that was registered 2007 in Ternat region, Belgium. Full name of company is Jost Belgium NV, company assigned to the tax number BE05968841552. The company Jost Belgium NV is located at the address: Industrielaan 36,1740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 316,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Jost Belgium NV were not found.
The main activity of Jost Belgium NV is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jost Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Jost Belgium NV, open positions, location of Jost Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jost Belgium NV, Ternat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jost Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jost Belgium NV, Ternat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jost Belgium NV, employees, financial statistics.