Discobeer SA

Contactgegevens Discobeer SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Discobeer SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Discobeer SA

Regio (region): Chimay (Baileux), België

Adres (address): Zoning Industriel 12,6464, België

Telefoon (phone): 060 21 12 98; 060 21 12 99 060 21 12 98; 060 21 12 99

Fax (fax): 060 21 12 98; 060 21 42 76 060 21 12 98; 060 21 42 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Discobeer SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Discobeer SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Discobeer SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Discobeer SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Discobeer SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Discobeer SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Discobeer SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Discobeer SA
Products information Discobeer SA

BTW identificatienummer (tax): BE02274139404
Ondernemingsnummer: 5622497558
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Discobeer SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Discobeer SA
(Get full report from official database of BE for Discobeer SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Discobeer SA
Addition kinds of activities for Discobeer SA

01390202. Zoete Aardappelboerderij | Sweet potato farm
24310302. Mantels, hout | Mantels, wood
35420403. Spline rollende machines | Spline rolling machines
80110103. Gastronoom | Gastronomist
86310000. Arbeidsorganisaties | Labor organizations

Werken bij Discobeer SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Discobeer SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Discobeer SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Discobeer SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

  • Poetshulp regio Nazareth, Eke en Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Nazareth, Eke en Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Studentenjob

    Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van Discobeer SA in sociale netwerken
Look for responds of Discobeer SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Discobeer SA. Laat een reactie achter voor Discobeer SA. Discobeer SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Discobeer SA. Leave a respond for Discobeer SA. Discobeer SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Discobeer SA op de google maps. Adres en contacten Discobeer SA
Location of Discobeer SA on the google maps. Address and contacts of Discobeer SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Discobeer SA Discobeer SA: Selection SPRL | Lanson Industries Plant I | Turnhoutse Wooncentrale (De) | Van Sante | Villaeugenie

Other related companies as Discobeer SA: Selection SPRL | Lanson Industries Plant I | Turnhoutse Wooncentrale (De) | Van Sante | Villaeugenie

Discobeer SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Chimay (Baileux), België. De volledige naam van het bedrijf is Discobeer SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02274139404. Het bedrijf Discobeer SA bevindt zich op het adres: Zoning Industriel 12,6464. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 408,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Discobeer SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Discobeer SA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Discobeer SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Discobeer SA, openstaande posities, locatie van Discobeer SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Discobeer SA is a company, that was registered 2017 in Chimay (Baileux) region, Belgium. Full name of company is Discobeer SA, company assigned to the tax number BE02274139404. The company Discobeer SA is located at the address: Zoning Industriel 12,6464. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 408,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Discobeer SA were not found.
The main activity of Discobeer SA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Discobeer SA is not available. You also can look at reviews of Discobeer SA, open positions, location of Discobeer SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Discobeer SA, Chimay (Baileux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Discobeer SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Discobeer SA, Chimay (Baileux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Discobeer SA, employees, financial statistics.