Centrabra SA

Contactgegevens Centrabra SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centrabra SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centrabra SA

Regio (region): La Louvière, België

Adres (address): Rue Gustave Boël 69,7100, België

Telefoon (phone): 064 22 69 56 064 22 69 56

Fax (fax): 064 22 39 76 064 22 39 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centrabra SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centrabra SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centrabra SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centrabra SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centrabra SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centrabra SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centrabra SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centrabra SA
Products information Centrabra SA

BTW identificatienummer (tax): BE08624511718
Ondernemingsnummer: 5408538818
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 698,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Centrabra SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centrabra SA
(Get full report from official database of BE for Centrabra SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centrabra SA
Addition kinds of activities for Centrabra SA

481299. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
26110101. Kraft (sulfate) pulp | Kraft (sulfate) pulp
34410000. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
34790212. Japanering van metaal | Japanning of metal
35850402. Compressoren voor koel- en airconditioningsapparatuur | Compressors for refrigeration and air conditioning equipment
70219901. Slaapzaal, commercieel beheerd | Dormitory, commercially operated
73530000. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental

Werken bij Centrabra SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centrabra SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centrabra SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centrabra SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mederwerker onderhoud M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker in het onderhoud ben jij de persoon die zorgt voor een propere en aangename omgeving in het woonzorgcentrum. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die vlot is in de omgang met bejaarde bewoners. Je bent enthousiast en stipt in het naleven van de afspraken en het uitvoeren van de taken. Kennis van de Nederlandse taal is een must. Jouw taken: - Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van de kamer of flat van de bewoners en andere lokalen (verpleegpost, cafetaria, gangen, ...) - Je zorgt voor een nette en hygiënische omgeving voor bewoners en bezoekers en collega's - Je draagt je steentje bij aan het opvangen, signaleren en verhelpen van klachten. - Je werkt op vaste uren tijdens de week en 1 weekend op 2. - Gemotiveerd persoon met kennis van het Nederlands. - Vloeren en meubilair schoonmaken - Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken - De ruimtes ventileren en verluchten - Glazen oppervlakken op het gelijkvloers schoonmaken (ramen, wanden, spiegels, ...) - Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Gladde zones afbakenen - Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden

  • Winkelbediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bakkerij regio Waregem is op zoek naar een winkelbediende om een handje bij te staan.

  • Chauffeur CE Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dagelijks lever je en haal je machines op bij klanten met een dieplader. Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel.

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Gemotiveerde student Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

Zoek naar antwoorden van Centrabra SA in sociale netwerken
Look for responds of Centrabra SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centrabra SA. Laat een reactie achter voor Centrabra SA. Centrabra SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centrabra SA. Leave a respond for Centrabra SA. Centrabra SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centrabra SA op de google maps. Adres en contacten Centrabra SA
Location of Centrabra SA on the google maps. Address and contacts of Centrabra SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Centrabra SA Centrabra SA: Comitel NV | SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) | Microscript Services for Communication SA | Interdean Interconex | Klara Varga- Caplierstichting vzw

Other related companies as Centrabra SA: Comitel NV | SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) | Microscript Services for Communication SA | Interdean Interconex | Klara Varga- Caplierstichting vzw

Centrabra SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio La Louvière, België. De volledige naam van het bedrijf is Centrabra SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08624511718. Het bedrijf Centrabra SA bevindt zich op het adres: Rue Gustave Boël 69,7100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 698,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Centrabra SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centrabra SA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centrabra SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centrabra SA, openstaande posities, locatie van Centrabra SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centrabra SA is a company, that was registered 2007 in La Louvière region, Belgium. Full name of company is Centrabra SA, company assigned to the tax number BE08624511718. The company Centrabra SA is located at the address: Rue Gustave Boël 69,7100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 698,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Centrabra SA were not found.
The main activity of Centrabra SA is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Centrabra SA is not available. You also can look at reviews of Centrabra SA, open positions, location of Centrabra SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centrabra SA, La Louvière: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centrabra SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centrabra SA, La Louvière: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centrabra SA, employees, financial statistics.