BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN

Contactgegevens BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN

Regio (region): Overijse, België

Adres (address): Rameistraat 62,3090, België

Telefoon (phone): +32 (56) 464-61-72 +32 (56) 464-61-72

Fax (fax): +32 (65) 947-66-94 +32 (65) 947-66-94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN
Products information BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN

BTW identificatienummer (tax): BE09837402343
Ondernemingsnummer: 6410491943
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN
Addition kinds of activities for BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN

225202. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
232102. Mannen en jongens sport en polo shirts | Men's and boys' sports and polo shirts
26799902. Filterpapier: gemaakt van aangekocht materiaal | Filter paper: made from purchased material
28330209. digitoxine | Digitoxin
38290201. Actinometers, meteorologische | Actinometers, meteorological

Werken bij BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • Jobstudent(e) zaterdagvoormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Jobstudent(e) dient iedere zaterdagvoormiddag helpen verkopen in de winkel, bestellingen klaarmaken, atelierwerk, ...

  • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. Laat een reactie achter voor BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. Leave a respond for BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN
Location of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN: R.T.S. BVBA | CENTRUM VOOR ALCOHOL EN ANDERE DRUGSPROBLEMEN | CALLAERT DOMINIQUE ENTREPRISE | Dumoulin N.V. | Multi N.V.

Other related companies as BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN: R.T.S. BVBA | CENTRUM VOOR ALCOHOL EN ANDERE DRUGSPROBLEMEN | CALLAERT DOMINIQUE ENTREPRISE | Dumoulin N.V. | Multi N.V.

BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Overijse, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09837402343. Het bedrijf BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN bevindt zich op het adres: Rameistraat 62,3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, openstaande posities, locatie van BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN is a company, that was registered 1989 in Overijse region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, company assigned to the tax number BE09837402343. The company BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN is located at the address: Rameistraat 62,3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN were not found.
The main activity of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, open positions, location of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, Overijse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, Overijse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, employees, financial statistics.