Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle
Private companiesTransportation Equipment • Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle

Contactgegevens Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle

Regio (region): Evergem, België

Adres (address): Molenhoek 15,9940, België

Telefoon (phone): 09 253 04 59 09 253 04 59

Fax (fax): 09 258 07 38 09 258 07 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle
Products information Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle

BTW identificatienummer (tax): BE02931671142
Ondernemingsnummer: 2142578125
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle
(Get full report from official database of BE for Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle
Addition kinds of activities for Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle

7841. Videobandverhuur | Video tape rental
384100. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
801104. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts
34439913. Scroll omhulsels | Scroll casings
35990103. Reuzenrad | Ferris wheels
36340300. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
56990103. Werkkleding | Work clothing
73899913. Opstellen service, behalve tijdelijke hulp | Drafting service, except temporary help

Werken bij Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Studentenjob

    Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • JOBSTUDENT horeca (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Sunset

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. U werkt aan de bar en in de zaal. Periode : weekends en schoolvakantie

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

Zoek naar antwoorden van Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle in sociale netwerken
Look for responds of Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle. Laat een reactie achter voor Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle. Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle. Leave a respond for Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle. Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle op de google maps. Adres en contacten Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle
Location of Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle on the google maps. Address and contacts of Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle

Andere gerelateerde bedrijven als come Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle: Van As Wegenbouw | LAARDERHEIDE | BRIC JARDIN (LE) | Altermedica asbl | Kris De Jean

Other related companies as Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle: Van As Wegenbouw | LAARDERHEIDE | BRIC JARDIN (LE) | Altermedica asbl | Kris De Jean

Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Evergem, België. De volledige naam van het bedrijf is Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02931671142. Het bedrijf Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle bevindt zich op het adres: Molenhoek 15,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle, openstaande posities, locatie van Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle is a company, that was registered 2010 in Evergem region, Belgium. Full name of company is Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle, company assigned to the tax number BE02931671142. The company Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle is located at the address: Molenhoek 15,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle were not found.
The main activity of Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle is not available. You also can look at reviews of Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle, open positions, location of Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle, Evergem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle, Evergem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biercentrale Neyt Evergemse Bierhalle, employees, financial statistics.