Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège
Private companiesMotor Freight Transportation • Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège

Contactgegevens Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue des Croisiers 15,4000, België

Telefoon (phone): 04 232 86 86 04 232 86 86

Fax (fax): 04 232 86 93; 04 232 86 05; 04 222 44 45 04 232 86 93; 04 232 86 05; 04 222 44 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège
Products information Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège

BTW identificatienummer (tax): BE03378814697
Ondernemingsnummer: 1460327148
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège
(Get full report from official database of BE for Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège
Addition kinds of activities for Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège

153100. Operatieve bouwers | Operative builders
354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
24369902. Multiplex, naaldhout | Plywood, softwood
37929906. Tent-type camping aanhangwagens | Tent-type camping trailers
50470108. Chirurgische apparatuur en benodigdheden | Surgical equipment and supplies
58120309. Eten bars | Food bars
61419902. Morris plannen, geen depositobank | Morris plans, not a deposit bank

Werken bij Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C / arbeider (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst zijn we op zoek naar een chauffeur C, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt overdag, starten om 7u. Dit van maandag tot vrijdag. Je rijdt naar werven, waar je meehelpt om partytenten op te zetten. Je bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten.

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES LAARNE - DESTELBERGEN - HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN.

  • Poetshulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Lebbeke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Java Backend Developers (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

  • Psycholoog (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: IMHA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig psycholoog gezocht om ons volwassenenteam te vervoegen in de groepspraktijk CPRT te Damme (nabij Brugge)

Zoek naar antwoorden van Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège in sociale netwerken
Look for responds of Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège. Laat een reactie achter voor Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège. Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège. Leave a respond for Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège. Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège op de google maps. Adres en contacten Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège
Location of Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège on the google maps. Address and contacts of Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège

Andere gerelateerde bedrijven als come Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège: Van Parys & Van Hullebus | Ray S | Mega Budget Store | Wallaert Benelux NV | gigaphone bvba

Other related companies as Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège: Van Parys & Van Hullebus | Ray S | Mega Budget Store | Wallaert Benelux NV | gigaphone bvba

Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03378814697. Het bedrijf Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège bevindt zich op het adres: Rue des Croisiers 15,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège, openstaande posities, locatie van Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège is a company, that was registered 2003 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège, company assigned to the tax number BE03378814697. The company Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège is located at the address: Rue des Croisiers 15,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège were not found.
The main activity of Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège is not available. You also can look at reviews of Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège, open positions, location of Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bibliothèque Chiroux-Croisiers Province & Ville de Liège, employees, financial statistics.