De Spiegeleer Patrick SA

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • De Spiegeleer Patrick SA
Private companiesAmusement and Recreation Services • De Spiegeleer Patrick SA

Contactgegevens De Spiegeleer Patrick SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Spiegeleer Patrick SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Spiegeleer Patrick SA

Regio (region): Charleroi (Marcinelle), België

Adres (address): Avenue Eugène Mascaux 119,6001, België

Telefoon (phone): 071 36 46 15; 071 36 74 43 071 36 46 15; 071 36 74 43

Fax (fax): 071 36 49 45 071 36 49 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Spiegeleer Patrick SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Spiegeleer Patrick SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Spiegeleer Patrick SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Spiegeleer Patrick SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Spiegeleer Patrick SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Spiegeleer Patrick SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Spiegeleer Patrick SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Spiegeleer Patrick SA
Products information De Spiegeleer Patrick SA

BTW identificatienummer (tax): BE01315856933
Ondernemingsnummer: 2562530517
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Spiegeleer Patrick SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Spiegeleer Patrick SA
(Get full report from official database of BE for De Spiegeleer Patrick SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Spiegeleer Patrick SA
Addition kinds of activities for De Spiegeleer Patrick SA

229902. Felts en viltproducten | Felts and felt products
325901. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
20990803. Aardappelen, gedroogd: verpakt met andere ingrediënten | Potatoes, dried: packaged with other ingredients
24990500. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
34290500. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
34440600. Markten en luifels | Awnings and canopies
35549904. Die-snijden en stampen machines, papier omzetten | Die cutting and stamping machinery, paper converting

Werken bij De Spiegeleer Patrick SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Spiegeleer Patrick SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Spiegeleer Patrick SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Spiegeleer Patrick SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Service Delivery Support (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken : Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de service delivery afdeling. Dit betekent dat je onder andere facturen controleert en verwerkt, levertermijnen en vervangwagens opvolgt, nieuwe wagens inschrijft en hun nummerplaten verstuurt, mailboxen beheert en verkeersovertredingen behandelt.

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een magazijnier Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen Je staat in het voor het algemeen transport Je bedient ook de CNC-freesmachine en de paneelzaag

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • HR Officer (m/v) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

Zoek naar antwoorden van De Spiegeleer Patrick SA in sociale netwerken
Look for responds of De Spiegeleer Patrick SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Spiegeleer Patrick SA. Laat een reactie achter voor De Spiegeleer Patrick SA. De Spiegeleer Patrick SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Spiegeleer Patrick SA. Leave a respond for De Spiegeleer Patrick SA. De Spiegeleer Patrick SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Spiegeleer Patrick SA op de google maps. Adres en contacten De Spiegeleer Patrick SA
Location of De Spiegeleer Patrick SA on the google maps. Address and contacts of De Spiegeleer Patrick SA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Spiegeleer Patrick SA De Spiegeleer Patrick SA: Actiffax | De Meuleneire NV | Different B.V.B.A. | Ondernemingen Jan De Nul NV | mouton panurge VZW

Other related companies as De Spiegeleer Patrick SA: Actiffax | De Meuleneire NV | Different B.V.B.A. | Ondernemingen Jan De Nul NV | mouton panurge VZW

De Spiegeleer Patrick SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Charleroi (Marcinelle), België. De volledige naam van het bedrijf is De Spiegeleer Patrick SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01315856933. Het bedrijf De Spiegeleer Patrick SA bevindt zich op het adres: Avenue Eugène Mascaux 119,6001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 766,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Spiegeleer Patrick SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Spiegeleer Patrick SA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Spiegeleer Patrick SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Spiegeleer Patrick SA, openstaande posities, locatie van De Spiegeleer Patrick SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Spiegeleer Patrick SA is a company, that was registered 1999 in Charleroi (Marcinelle) region, Belgium. Full name of company is De Spiegeleer Patrick SA, company assigned to the tax number BE01315856933. The company De Spiegeleer Patrick SA is located at the address: Avenue Eugène Mascaux 119,6001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 766,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Spiegeleer Patrick SA were not found.
The main activity of De Spiegeleer Patrick SA is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Spiegeleer Patrick SA is not available. You also can look at reviews of De Spiegeleer Patrick SA, open positions, location of De Spiegeleer Patrick SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Spiegeleer Patrick SA, Charleroi (Marcinelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Spiegeleer Patrick SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Spiegeleer Patrick SA, Charleroi (Marcinelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Spiegeleer Patrick SA, employees, financial statistics.