HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN
Private companiesFurniture and Fixtures • HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN

Contactgegevens HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Walplein 26,8000, België

Telefoon (phone): 050 33 26 97 050 33 26 97

Fax (fax): 050 34 59 35 050 34 59 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN
Products information HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN

BTW identificatienummer (tax): BE02503204345
Ondernemingsnummer: 3304931640
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN
(Get full report from official database of BE for HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN
Addition kinds of activities for HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN

7241. Kapper winkels | Barber shops
354799. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
13890304. Reinigingsputten | Cleaning wells
34440200. Metalen ventilatie apparatuur | Metal ventilating equipment
37310100. Commerciële vrachtschepen, bouw en reparatie | Commercial cargo ships, building and repairing
49259901. Vloeibaar aardgas, verdeling via stroomnetten | Liquefied petroleum gas, distribution through mains
79290106. Gospel zangers | Gospel singers

Werken bij HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Jobstudent 18+ winkelmedewerker - Regio Ravels - weekendwerk (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student, ben je 18 jaar of ouder en zoek je een bijverdienste voor in het weekend doorheen het schooljaar? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, werklustige, geëngageerde studenten die graag in de verkoop willen werken. Takenpakket Kassawerk Producten aanleveren en uitpakken Rekken aanvullen De winkel op orde houden Op verschillende afdelingen werken: Groeten & Fruit, bakkerij, charcuterie, diepvries...

  • Storingstechnieker (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN in sociale netwerken
Look for responds of HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN. Laat een reactie achter voor HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN. HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN. Leave a respond for HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN. HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN op de google maps. Adres en contacten HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN
Location of HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN on the google maps. Address and contacts of HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN: Boyauderie de Charleroi | MARKET ZEEFDRUK NV | EQUIP' INTERIM SA | ESPEEL,MICHEL | Ring Estate NV

Other related companies as HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN: Boyauderie de Charleroi | MARKET ZEEFDRUK NV | EQUIP' INTERIM SA | ESPEEL,MICHEL | Ring Estate NV

HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02503204345. Het bedrijf HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN bevindt zich op het adres: Walplein 26,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN, openstaande posities, locatie van HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN is a company, that was registered 1987 in Brugge region, Belgium. Full name of company is HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN, company assigned to the tax number BE02503204345. The company HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN is located at the address: Walplein 26,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 341,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN were not found.
The main activity of HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN is not available. You also can look at reviews of HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN, open positions, location of HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN, employees, financial statistics.