Horeca Services Mechelen

Contactgegevens Horeca Services Mechelen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horeca Services Mechelen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horeca Services Mechelen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ,, België

Telefoon (phone): 015 45 95 95; 03 888 08 46; 015 45 95 98; 02 251 41 41 015 45 95 95; 03 888 08 46; 015 45 95 98; 02 251 41 41

Fax (fax): 015 45 95 90; 015 45 95 68; 03 844 72 80; 02 251 06 66 015 45 95 90; 015 45 95 68; 03 844 72 80; 02 251 06 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horeca Services Mechelen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horeca Services Mechelen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horeca Services Mechelen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horeca Services Mechelen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horeca Services Mechelen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horeca Services Mechelen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horeca Services Mechelen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horeca Services Mechelen
Products information Horeca Services Mechelen

BTW identificatienummer (tax): BE09723419189
Ondernemingsnummer: 4671630859
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Horeca Services Mechelen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horeca Services Mechelen
(Get full report from official database of BE for Horeca Services Mechelen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horeca Services Mechelen
Addition kinds of activities for Horeca Services Mechelen

8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
8331. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
35599921. Parkeerplaats apparatuur en benodigdheden | Parking facility equipment and supplies
36470100. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
73899904. Bouwschaalmodellen | Building scale models
83310100. Job training services | Job training services

Werken bij Horeca Services Mechelen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horeca Services Mechelen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horeca Services Mechelen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horeca Services Mechelen. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Media observator gezocht met eerste werkervaring-kennis Frans (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een fulltime lezer/knipper (m/v). Een lezer-knipper is een specifieke omschrijving voor een doorgedreven, gemotiveerde sterk administratief onderlegde bediende. In opdracht van bedrijven en PR-agentschappen worden actuele Nederlandstalige en Franstalige geschreven en audiovisuele pers op dagelijkse basis gescreend op zoek naar relevante informatie voor de klanten van het bedrijf. Je bundelt/knipt vervolgens de resultaten, verwerkt ze digitaal en stuurt deze door naar de opdrachtgevers. Je bent mee verantwoordelijk voor het inscannen en het intern dispatchen van allerhande persberichten.

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • Operator 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DS TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van Horeca Services Mechelen in sociale netwerken
Look for responds of Horeca Services Mechelen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horeca Services Mechelen. Laat een reactie achter voor Horeca Services Mechelen. Horeca Services Mechelen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horeca Services Mechelen. Leave a respond for Horeca Services Mechelen. Horeca Services Mechelen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horeca Services Mechelen op de google maps. Adres en contacten Horeca Services Mechelen
Location of Horeca Services Mechelen on the google maps. Address and contacts of Horeca Services Mechelen

Andere gerelateerde bedrijven als come Horeca Services Mechelen Horeca Services Mechelen: Mels Containerdienst BVBA | SOCIETE SCIENTIFIQUE DE MEDECINE GENERALE | Compernol E | Becaus Wim | Polska Misja Katolicka w Brukseli

Other related companies as Horeca Services Mechelen: Mels Containerdienst BVBA | SOCIETE SCIENTIFIQUE DE MEDECINE GENERALE | Compernol E | Becaus Wim | Polska Misja Katolicka w Brukseli

Horeca Services Mechelen is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Horeca Services Mechelen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09723419189. Het bedrijf Horeca Services Mechelen bevindt zich op het adres: ,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 552,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Horeca Services Mechelen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Horeca Services Mechelen is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horeca Services Mechelen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horeca Services Mechelen, openstaande posities, locatie van Horeca Services Mechelen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Horeca Services Mechelen is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Horeca Services Mechelen, company assigned to the tax number BE09723419189. The company Horeca Services Mechelen is located at the address: ,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 552,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Horeca Services Mechelen were not found.
The main activity of Horeca Services Mechelen is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Horeca Services Mechelen is not available. You also can look at reviews of Horeca Services Mechelen, open positions, location of Horeca Services Mechelen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horeca Services Mechelen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horeca Services Mechelen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horeca Services Mechelen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horeca Services Mechelen, employees, financial statistics.