Security Consultancy & Partners NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Security Consultancy & Partners NV
Private companiesFurniture and Fixtures • Security Consultancy & Partners NV

Contactgegevens Security Consultancy & Partners NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Security Consultancy & Partners NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Security Consultancy & Partners NV

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): Rochuslei 19,2930, België

Telefoon (phone): 03 297 46 08 03 297 46 08

Fax (fax): 03 544 43 65 03 544 43 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Security Consultancy & Partners NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Security Consultancy & Partners NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Security Consultancy & Partners NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Security Consultancy & Partners NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Security Consultancy & Partners NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Security Consultancy & Partners NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Security Consultancy & Partners NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Security Consultancy & Partners NV
Products information Security Consultancy & Partners NV

BTW identificatienummer (tax): BE03401885986
Ondernemingsnummer: 5759277343
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Security Consultancy & Partners NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Security Consultancy & Partners NV
(Get full report from official database of BE for Security Consultancy & Partners NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Security Consultancy & Partners NV
Addition kinds of activities for Security Consultancy & Partners NV

442400. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
614199. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
22530200. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
28429900. Pools en sanitaire artikelen, niet inbegrepen | Polishes and sanitation goods, nec
31619907. Schooltas | Satchels
33560501. Tin- en tinlegeringen, pijpen, lakens, enz. | Tin and tin alloy bars, pipe, sheets, etc.
38240202. Tellers, revolutie | Counters, revolution
50310104. Trim, plaatmetaal | Trim, sheet metal
82990202. Tutoring school | Tutoring school
87330103. Medisch onderzoek | Medical research

Werken bij Security Consultancy & Partners NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Security Consultancy & Partners NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Security Consultancy & Partners NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Security Consultancy & Partners NV. Looking for open vacancies in other companies

  • industrieel allround electricien (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een industrieel/residentieel electricien om te werken bij een bedrijf in Brugge. Taken : preventief onderhoud van het machinepark allround technieker van het bedrijfsgebouw voornamelijk elektrische werkzaamheden plaatsen van stopcontacten kastenbouw

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze praktijk voor logopedie zijn we op zoek naar een logopedist. Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met articulatieproblemen, taalontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden op gebied van schoolse vaardigheden: lezen, spellen, rekenen...

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Security Consultancy & Partners NV in sociale netwerken
Look for responds of Security Consultancy & Partners NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Security Consultancy & Partners NV. Laat een reactie achter voor Security Consultancy & Partners NV. Security Consultancy & Partners NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Security Consultancy & Partners NV. Leave a respond for Security Consultancy & Partners NV. Security Consultancy & Partners NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Security Consultancy & Partners NV op de google maps. Adres en contacten Security Consultancy & Partners NV
Location of Security Consultancy & Partners NV on the google maps. Address and contacts of Security Consultancy & Partners NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Security Consultancy & Partners NV Security Consultancy & Partners NV: O.D.S. | Hermans Revisie BVBA | Citan SA | All Bytes Consulting SPRL | Sibelco - S.C.R.

Other related companies as Security Consultancy & Partners NV: O.D.S. | Hermans Revisie BVBA | Citan SA | All Bytes Consulting SPRL | Sibelco - S.C.R.

Security Consultancy & Partners NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is Security Consultancy & Partners NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03401885986. Het bedrijf Security Consultancy & Partners NV bevindt zich op het adres: Rochuslei 19,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 449,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Security Consultancy & Partners NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Security Consultancy & Partners NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Security Consultancy & Partners NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Security Consultancy & Partners NV, openstaande posities, locatie van Security Consultancy & Partners NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Security Consultancy & Partners NV is a company, that was registered 2000 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is Security Consultancy & Partners NV, company assigned to the tax number BE03401885986. The company Security Consultancy & Partners NV is located at the address: Rochuslei 19,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 449,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Security Consultancy & Partners NV were not found.
The main activity of Security Consultancy & Partners NV is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Security Consultancy & Partners NV is not available. You also can look at reviews of Security Consultancy & Partners NV, open positions, location of Security Consultancy & Partners NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Security Consultancy & Partners NV, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Security Consultancy & Partners NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Security Consultancy & Partners NV, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Security Consultancy & Partners NV, employees, financial statistics.