Diamond Security Company NV

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Diamond Security Company NV
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Diamond Security Company NV

Contactgegevens Diamond Security Company NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Diamond Security Company NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Diamond Security Company NV

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Lambrechtshoekenlaan 10,2170, België

Telefoon (phone): 03 231 40 00 03 231 40 00

Fax (fax): 03 647 34 68 03 647 34 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Diamond Security Company NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Diamond Security Company NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Diamond Security Company NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Diamond Security Company NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Diamond Security Company NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Diamond Security Company NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Diamond Security Company NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Diamond Security Company NV
Products information Diamond Security Company NV

BTW identificatienummer (tax): BE03300811767
Ondernemingsnummer: 7925781250
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 196,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Diamond Security Company NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Diamond Security Company NV
(Get full report from official database of BE for Diamond Security Company NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Diamond Security Company NV
Addition kinds of activities for Diamond Security Company NV

734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
28759900. Meststoffen, alleen mengen, nec | Fertilizers, mixing only, nec
34239911. Engravers 'tools, hand | Engravers' tools, hand
35489902. Soldeerapparatuur, behalve hand soldeerbouten | Soldering equipment, except hand soldering irons
83220604. Buurtcentrum | Neighborhood center

Werken bij Diamond Security Company NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Diamond Security Company NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Diamond Security Company NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Diamond Security Company NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • Automecanicien met een hart voor autosport (MOEN)

    Regio: MOEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Automecanicien gezocht voor een gargage in de regio van Avelgem. De garage is gespecialiseerd in reparaties van voertuigen voor de autosport. Jouw taken : montage en demontage defecten opsporen en herstellingen (elektrisch en mechanisch) uitvoeren lassen, plooien, slijpen Uurrooster : Van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Huishoudhulp/Poetshulp Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • Werkvoorbereider (Electromechanica) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je evalueert het aanbestedingsdossier en vertaalt het naar een projectuitvoerings-dossier Je staat in voor de projectvoorbereiding in nauwe samenwerking met de bedrijfsleider en met inachtneming van de regels van het ISO 9001 kwaliteitssysteem Je verzorgt de planning, beheert de plannen en assisteert de bedrijfsleider bij het uitwerken van alternatieve werkmethodes en het oplossen van uitvoeringsdetails en –problemen Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • PRAKTIJKTRAINER ONDERHOUD TUINMACHINES (ANTWERPEN/LIMBURG/VLAAMS-BRABANT) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van Diamond Security Company NV in sociale netwerken
Look for responds of Diamond Security Company NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Diamond Security Company NV. Laat een reactie achter voor Diamond Security Company NV. Diamond Security Company NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Diamond Security Company NV. Leave a respond for Diamond Security Company NV. Diamond Security Company NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Diamond Security Company NV op de google maps. Adres en contacten Diamond Security Company NV
Location of Diamond Security Company NV on the google maps. Address and contacts of Diamond Security Company NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Diamond Security Company NV Diamond Security Company NV: Damman Construct NV | Meyvaert | Ghysels G | Staelens Sport | Loix Bouwbedrijf NV

Other related companies as Diamond Security Company NV: Damman Construct NV | Meyvaert | Ghysels G | Staelens Sport | Loix Bouwbedrijf NV

Diamond Security Company NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is Diamond Security Company NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03300811767. Het bedrijf Diamond Security Company NV bevindt zich op het adres: Lambrechtshoekenlaan 10,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 196,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Diamond Security Company NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Diamond Security Company NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Diamond Security Company NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Diamond Security Company NV, openstaande posities, locatie van Diamond Security Company NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Diamond Security Company NV is a company, that was registered 1993 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is Diamond Security Company NV, company assigned to the tax number BE03300811767. The company Diamond Security Company NV is located at the address: Lambrechtshoekenlaan 10,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 196,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Diamond Security Company NV were not found.
The main activity of Diamond Security Company NV is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Diamond Security Company NV is not available. You also can look at reviews of Diamond Security Company NV, open positions, location of Diamond Security Company NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Diamond Security Company NV, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Diamond Security Company NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Diamond Security Company NV, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Diamond Security Company NV, employees, financial statistics.