BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY

Contactgegevens BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY

Regio (region): Brugge (Sint-Kruis), België

Adres (address): Moerkerkse Steenweg 453,8310, België

Telefoon (phone): 050 36 19 20; 0475 81 12 21 050 36 19 20; 0475 81 12 21

Fax (fax): 050 36 19 20 050 36 19 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY
Products information BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE09847564697
Ondernemingsnummer: 6804077148
Hoofdstad (capital): 962,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY
(Get full report from official database of BE for BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY
Addition kinds of activities for BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY

811199. Juridische dienstverlening, nv | Legal services, nec
01799910. Koffieboerderij | Coffee farm
07829900. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
20350204. Olijven, Brined: Bulk | Olives, brined: bulk
22110801. Batiste, katoen | Batiste, cotton
51370500. Kinderartikelen | Children's goods
51430103. Melk depot | Milk depot

Werken bij BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • Gepassioneerde student voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde verkoopmedewerker om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent modebewust en hebt het talent om klanten het juiste stijladvies te geven en goed te combineren! * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren stylist met natuurlijke commerciële flair. * Je ziet werk en de winkel netjes en proper houden is voor jou een evidentie. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Freelance docent Sportvoedingsadviseur Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY. Laat een reactie achter voor BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY. BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY. Leave a respond for BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY. BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY op de google maps. Adres en contacten BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY
Location of BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY on the google maps. Address and contacts of BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY: Gerardy Jean-Paul | Octopuss Ice Service SPRL | Botte & Genin SPRL | L'Allégorie Florale | Distri Full

Other related companies as BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY: Gerardy Jean-Paul | Octopuss Ice Service SPRL | Botte & Genin SPRL | L'Allégorie Florale | Distri Full

BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Kruis), België. De volledige naam van het bedrijf is BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09847564697. Het bedrijf BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY bevindt zich op het adres: Moerkerkse Steenweg 453,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 962,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 314,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY, openstaande posities, locatie van BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY is a company, that was registered 2006 in Brugge (Sint-Kruis) region, Belgium. Full name of company is BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY, company assigned to the tax number BE09847564697. The company BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY is located at the address: Moerkerkse Steenweg 453,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 962,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 314,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY were not found.
The main activity of BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY is not available. You also can look at reviews of BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY, open positions, location of BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY, Brugge (Sint-Kruis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY, Brugge (Sint-Kruis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEWAKINGSONDERNEMING V & D SECURITY, employees, financial statistics.