ELAK

Contactgegevens ELAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELAK

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Fabrieksstraat 27-31,1000, België

Telefoon (phone): 02 512 23 32; 02 508 13 62; 02 508 13 63; 02 508 13 61 02 512 23 32; 02 508 13 62; 02 508 13 63; 02 508 13 61

Fax (fax): 02 513 96 68 02 513 96 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELAK
Products information ELAK

BTW identificatienummer (tax): BE01095855712
Ondernemingsnummer: 2068969726
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ELAK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELAK
(Get full report from official database of BE for ELAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELAK
Addition kinds of activities for ELAK

1475. Fosfaat steen | Phosphate rock
3061. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
32590201. Schoorsteenpijp en toppen, klei | Chimney pipe and tops, clay
33560103. Zink- en zinklegeringen, platen, lakens, enz. | Zinc and zinc alloy bars, plates, sheets, etc.
35629900. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
39140104. Bestek, zilver | Flatware, silver
44990100. Marine redding en opmeting diensten | Marine salvaging and surveying services
45810100. Hangars en andere vliegtuigopslagfaciliteiten | Hangars and other aircraft storage facilities
54619908. zoute krakelingen | Pretzels

Werken bij ELAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELAK. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • TOONZAALVERKOPER (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een toonzaalverkoper.

  • FT verkoopster textiel Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Roeselare zijn we op zoek naar een modebewuste fulltime verkoopster . U werkt 38h/week.

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • Magazijnbediende (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • Accountant (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Onderhoudstechnieker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit, pneumatica, verbrandingsmotoren en elektronica? Stel je dan kandidaat om als onderhoudstechnieker aan de slag te gaan bij onze klant, een vooraanstaand bedrijf uit Heusden-Zolder (maar met meerdere nationale en internationale vestigingen) dat actief is in de wegenbouw. Je zult er instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan machines.

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

Zoek naar antwoorden van ELAK in sociale netwerken
Look for responds of ELAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELAK. Laat een reactie achter voor ELAK. ELAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELAK. Leave a respond for ELAK. ELAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELAK op de google maps. Adres en contacten ELAK
Location of ELAK on the google maps. Address and contacts of ELAK

Andere gerelateerde bedrijven als come ELAK ELAK: KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE | Vanderheyden Jacinta | Bieboerke BVBA | VLEESHANDEL VANDERPOORTEN BVBA | Performance Drilling BV

Other related companies as ELAK: KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE | Vanderheyden Jacinta | Bieboerke BVBA | VLEESHANDEL VANDERPOORTEN BVBA | Performance Drilling BV

ELAK is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is ELAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01095855712. Het bedrijf ELAK bevindt zich op het adres: Fabrieksstraat 27-31,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 640,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ELAK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELAK is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELAK, openstaande posities, locatie van ELAK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELAK is a company, that was registered 2014 in Brussel region, Belgium. Full name of company is ELAK, company assigned to the tax number BE01095855712. The company ELAK is located at the address: Fabrieksstraat 27-31,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 640,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ELAK were not found.
The main activity of ELAK is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELAK is not available. You also can look at reviews of ELAK, open positions, location of ELAK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELAK, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELAK, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELAK, employees, financial statistics.