Elak Electronics sa

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Elak Electronics sa
Private companiesAgricultural Services • Elak Electronics sa

Contactgegevens Elak Electronics sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elak Electronics sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elak Electronics sa

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Fabrieksstraat 27-31,1000, België

Telefoon (phone): 02 512 23 32; 02 508 13 63 02 512 23 32; 02 508 13 63

Fax (fax): 02 513 96 68 02 513 96 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elak Electronics sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elak Electronics sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elak Electronics sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elak Electronics sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elak Electronics sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elak Electronics sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elak Electronics sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elak Electronics sa
Products information Elak Electronics sa

BTW identificatienummer (tax): BE04318695068
Ondernemingsnummer: 2591369628
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Elak Electronics sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elak Electronics sa
(Get full report from official database of BE for Elak Electronics sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elak Electronics sa
Addition kinds of activities for Elak Electronics sa

204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
283403. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
23310000. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
28360402. Bacteriologische media | Bacteriological media
37649902. Geleide raket- en ruimtevoertuigmotoren, onderzoek en ontwikkeling. | Guided missile and space vehicle engines, research & devel.
50430102. Apparatuur ontwikkelen, fotografisch | Developing apparatus, photographic
53999900. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec
79910201. Reductie faciliteit | Reducing facility

Werken bij Elak Electronics sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elak Electronics sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elak Electronics sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elak Electronics sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Mecanicien (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de fabriek van Tessenderlo Chemie zelf. Je gaat bv. pompen ed herstellen in de fabriek. Je moet ook externen op weg kunnen helpen en kunnen delegeren. Taken: Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van roterende en statische productieapparaten in de productieafdelingen. Montagewerkzaamheden in de afdelingen: afpannen van processystemen, vervangen van appendages (afsluiters, veiligheidskleppen), vervangen van produktieapparaten (pompen, ventilatoren, vaten, warmtewisselaars, tandwielkasten, transportsystemen), vervangen van leidingsystemen. Uitvoeren van licht machinaal werk (oa boren, slijpen) Preventieve mechanische onderhoudstaken

  • Supervisor Warehouse - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een supervisor Warehouse. Taken: Je staat in voor de organisatie van het magazijn alsook de stocktelling. Orders in - en uitboeken met computer. Verschoven uurrooster: week 1: 6 - 14u30 week 2: 10-  18u30

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

  • Commercieel Technisch Medewerker Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Calculator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Financieel analyst/Controller (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een auditkantoor gelegen te regio Sint-Denijs-Westrem zijn we op zoek naar een master student. Je zal ingezet worden voor een studierelevante bijbaan met uitzicht op een vast contract bij afstuderen. Je zal ingezet worden om bij klanten langs te gaan en om financiële analyses te verrichten, je zal werkvoorbereidingen doen en tellingen. Je zal ingezet worden tijdens het academiejaar en dit gedurende 2 of 3 dagen per week

  • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

  • Enthousiaste vrijwillige buschauffeurs! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie in het Dagverzorgingscentrum . De busritten met onze bewoners vinden plaats in de voormiddag en in de namiddag. Er wordt wekelijks bekeken wanneer de vrijwilliger een rit zou kunnen rijden in de weken nadien. De ritten starten in de voormiddag om 8 uur en duren max 2uur. De ritten in de namiddag starten ongeveer om 16u en duren ook max 2 uur. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van Elak Electronics sa in sociale netwerken
Look for responds of Elak Electronics sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elak Electronics sa. Laat een reactie achter voor Elak Electronics sa. Elak Electronics sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elak Electronics sa. Leave a respond for Elak Electronics sa. Elak Electronics sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elak Electronics sa op de google maps. Adres en contacten Elak Electronics sa
Location of Elak Electronics sa on the google maps. Address and contacts of Elak Electronics sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Elak Electronics sa Elak Electronics sa: Arien A | Centre d'Art de Rouge-Cloître | Holiday Line BVBA | Italiano & Fils sprl Alyxel | Albe N.V.

Other related companies as Elak Electronics sa: Arien A | Centre d'Art de Rouge-Cloître | Holiday Line BVBA | Italiano & Fils sprl Alyxel | Albe N.V.

Elak Electronics sa is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Elak Electronics sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04318695068. Het bedrijf Elak Electronics sa bevindt zich op het adres: Fabrieksstraat 27-31,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Elak Electronics sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Elak Electronics sa is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elak Electronics sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elak Electronics sa, openstaande posities, locatie van Elak Electronics sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Elak Electronics sa is a company, that was registered 2017 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Elak Electronics sa, company assigned to the tax number BE04318695068. The company Elak Electronics sa is located at the address: Fabrieksstraat 27-31,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Elak Electronics sa were not found.
The main activity of Elak Electronics sa is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Elak Electronics sa is not available. You also can look at reviews of Elak Electronics sa, open positions, location of Elak Electronics sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elak Electronics sa, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elak Electronics sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elak Electronics sa, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elak Electronics sa, employees, financial statistics.