AXS Systems Technology BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • AXS Systems Technology BVBA
Private companiesReal Estate • AXS Systems Technology BVBA

Contactgegevens AXS Systems Technology BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXS Systems Technology BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXS Systems Technology BVBA

Regio (region): De Pinte, België

Adres (address): Gloxinialaan 11,9840, België

Telefoon (phone): 0473 85 38 88; 09 338 87 99 0473 85 38 88; 09 338 87 99

Fax (fax): 09 282 47 27 09 282 47 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXS Systems Technology BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXS Systems Technology BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXS Systems Technology BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXS Systems Technology BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXS Systems Technology BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXS Systems Technology BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXS Systems Technology BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXS Systems Technology BVBA
Products information AXS Systems Technology BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09365814208
Ondernemingsnummer: 1037902832
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AXS Systems Technology BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXS Systems Technology BVBA
(Get full report from official database of BE for AXS Systems Technology BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXS Systems Technology BVBA
Addition kinds of activities for AXS Systems Technology BVBA

23899905. Garters | Garters
29110506. Road oliën | Road oils
35429900. Gereedschapsmachines, metaalvormend type, nec | Machine tools, metal forming type, nec
79991126. Fotografie instructie | Photography instruction
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service

Werken bij AXS Systems Technology BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXS Systems Technology BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXS Systems Technology BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXS Systems Technology BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kaprijke/ Lembeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • VERPLEEGKUNDIGE voltijds mobiele equipe (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM SINT ANNA

    Type: Vaste Job

    VZW Groep Sint-Franciscus baat woonzorgcentra uit in Brakel (Sint-Franciscustehuis), Oosterzele (De Zilverlinde en OLV Ter Veldbloemen) en Haaltert (Sint Jozef en Sint Anna) en heeft momenteel een vacature voor verpleegkundige in WZC Sint Anna, stationsstraat 165, 9450 Haaltert.

  • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van AXS Systems Technology BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AXS Systems Technology BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXS Systems Technology BVBA. Laat een reactie achter voor AXS Systems Technology BVBA. AXS Systems Technology BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXS Systems Technology BVBA. Leave a respond for AXS Systems Technology BVBA. AXS Systems Technology BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXS Systems Technology BVBA op de google maps. Adres en contacten AXS Systems Technology BVBA
Location of AXS Systems Technology BVBA on the google maps. Address and contacts of AXS Systems Technology BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AXS Systems Technology BVBA AXS Systems Technology BVBA: TROC INTERNATIONAL | GLOBAL INVESTMENT NV | BROUWERIJ HAACHT NV | Bouwen Wim bvba | Patrick Samoy

Other related companies as AXS Systems Technology BVBA: TROC INTERNATIONAL | GLOBAL INVESTMENT NV | BROUWERIJ HAACHT NV | Bouwen Wim bvba | Patrick Samoy

AXS Systems Technology BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio De Pinte, België. De volledige naam van het bedrijf is AXS Systems Technology BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09365814208. Het bedrijf AXS Systems Technology BVBA bevindt zich op het adres: Gloxinialaan 11,9840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AXS Systems Technology BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AXS Systems Technology BVBA is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXS Systems Technology BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXS Systems Technology BVBA, openstaande posities, locatie van AXS Systems Technology BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AXS Systems Technology BVBA is a company, that was registered 2001 in De Pinte region, Belgium. Full name of company is AXS Systems Technology BVBA, company assigned to the tax number BE09365814208. The company AXS Systems Technology BVBA is located at the address: Gloxinialaan 11,9840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AXS Systems Technology BVBA were not found.
The main activity of AXS Systems Technology BVBA is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AXS Systems Technology BVBA is not available. You also can look at reviews of AXS Systems Technology BVBA, open positions, location of AXS Systems Technology BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXS Systems Technology BVBA, De Pinte: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXS Systems Technology BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXS Systems Technology BVBA, De Pinte: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXS Systems Technology BVBA, employees, financial statistics.