A.E.V. VOCHTEN NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • A.E.V. VOCHTEN NV
Private companiesCommunications • A.E.V. VOCHTEN NV

Contactgegevens A.E.V. VOCHTEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.E.V. VOCHTEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.E.V. VOCHTEN NV

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): Bredabaan 424,2930, België

Telefoon (phone): 03 650 15 25 03 650 15 25

Fax (fax): 03 650 15 26 03 650 15 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.E.V. VOCHTEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.E.V. VOCHTEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.E.V. VOCHTEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.E.V. VOCHTEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.E.V. VOCHTEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.E.V. VOCHTEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.E.V. VOCHTEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.E.V. VOCHTEN NV
Products information A.E.V. VOCHTEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE05248138427
Ondernemingsnummer: 4777648925
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.E.V. VOCHTEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.E.V. VOCHTEN NV
(Get full report from official database of BE for A.E.V. VOCHTEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.E.V. VOCHTEN NV
Addition kinds of activities for A.E.V. VOCHTEN NV

502302. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
23290102. Badpakken en badkleding: mannen en jongens ' | Bathing suits and swimwear: men's and boys'
32720000. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
39310110. Toetsenborden, piano of orgel | Keyboards, piano or organ
50120306. sneeuwscooters | Snowmobiles
51139907. Drukgevoelige tape | Pressure sensitive tape

Werken bij A.E.V. VOCHTEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.E.V. VOCHTEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.E.V. VOCHTEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.E.V. VOCHTEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • HUISHOUDHELDEN REGIO DENDERMONDE/BERLARE -Solliciteer via SMS!!! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Jobstudent - winkelmedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent winkelmedewerker.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Werkvoorbereider Machinebouw (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Een vlotte productieflow en een goede kwaliteit... Daar zet jij je schouders onder, samen met de werkplaatsverantwoordelijke. Je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit in nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke Je zorgt voor de nodige bezetting in de verschillende afdelingen Je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen binnen de projectflow

  • Chauffeur CE - bulktransport (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADA Transport

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Chaufeur CE die instaat voor bulktransport. Je bent verantwoordelijk voor het laden en het lossen. Meestal Binnenland

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

Zoek naar antwoorden van A.E.V. VOCHTEN NV in sociale netwerken
Look for responds of A.E.V. VOCHTEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.E.V. VOCHTEN NV. Laat een reactie achter voor A.E.V. VOCHTEN NV. A.E.V. VOCHTEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.E.V. VOCHTEN NV. Leave a respond for A.E.V. VOCHTEN NV. A.E.V. VOCHTEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.E.V. VOCHTEN NV op de google maps. Adres en contacten A.E.V. VOCHTEN NV
Location of A.E.V. VOCHTEN NV on the google maps. Address and contacts of A.E.V. VOCHTEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.E.V. VOCHTEN NV A.E.V. VOCHTEN NV: Au Royaume Douceur | Ceja | Coorem BVBA | Vigne (A La) | Bis-Technics 2000 N.V.

Other related companies as A.E.V. VOCHTEN NV: Au Royaume Douceur | Ceja | Coorem BVBA | Vigne (A La) | Bis-Technics 2000 N.V.

A.E.V. VOCHTEN NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is A.E.V. VOCHTEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05248138427. Het bedrijf A.E.V. VOCHTEN NV bevindt zich op het adres: Bredabaan 424,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 427,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.E.V. VOCHTEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.E.V. VOCHTEN NV is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.E.V. VOCHTEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.E.V. VOCHTEN NV, openstaande posities, locatie van A.E.V. VOCHTEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.E.V. VOCHTEN NV is a company, that was registered 2014 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is A.E.V. VOCHTEN NV, company assigned to the tax number BE05248138427. The company A.E.V. VOCHTEN NV is located at the address: Bredabaan 424,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 427,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.E.V. VOCHTEN NV were not found.
The main activity of A.E.V. VOCHTEN NV is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.E.V. VOCHTEN NV is not available. You also can look at reviews of A.E.V. VOCHTEN NV, open positions, location of A.E.V. VOCHTEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.E.V. VOCHTEN NV, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.E.V. VOCHTEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.E.V. VOCHTEN NV, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.E.V. VOCHTEN NV, employees, financial statistics.