Het Ijzer NV

Contactgegevens Het Ijzer NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Het Ijzer NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Het Ijzer NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Merksemse Straat 73,2060, België

Telefoon (phone): 03 233 01 30; 03 233 83 28; 03 233 85 80; 03 233 92 09 03 233 01 30; 03 233 83 28; 03 233 85 80; 03 233 92 09

Fax (fax): 03 232 39 73 03 232 39 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Het Ijzer NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Het Ijzer NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Het Ijzer NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Het Ijzer NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Het Ijzer NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Het Ijzer NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Het Ijzer NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Het Ijzer NV
Products information Het Ijzer NV

BTW identificatienummer (tax): BE02366973876
Ondernemingsnummer: 1920654296
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Het Ijzer NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Het Ijzer NV
(Get full report from official database of BE for Het Ijzer NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Het Ijzer NV
Addition kinds of activities for Het Ijzer NV

753904. Remdiensten | Brake services
17419907. Steen metselarij | Stone masonry
17990504. Zandstralen van gebouw exterieurs | Sandblasting of building exteriors
20929903. Visfilets | Fish fillets
32920100. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material
50859907. Lapidaire apparatuur | Lapidary equipment
72419903. Haarstylist, mannen | Hair stylist, men
73890303. Demonstratie service | Demonstration service
79969901. Kiddie park | Kiddie park

Werken bij Het Ijzer NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Het Ijzer NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Het Ijzer NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Het Ijzer NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

Zoek naar antwoorden van Het Ijzer NV in sociale netwerken
Look for responds of Het Ijzer NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Het Ijzer NV. Laat een reactie achter voor Het Ijzer NV. Het Ijzer NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Het Ijzer NV. Leave a respond for Het Ijzer NV. Het Ijzer NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Het Ijzer NV op de google maps. Adres en contacten Het Ijzer NV
Location of Het Ijzer NV on the google maps. Address and contacts of Het Ijzer NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Het Ijzer NV Het Ijzer NV: Vercoutere Jacques | DEVIL PRODUCTION | FILIP CAMERLYNCK | Jeunesse de Heer | Micro-Cyb sprl

Other related companies as Het Ijzer NV: Vercoutere Jacques | DEVIL PRODUCTION | FILIP CAMERLYNCK | Jeunesse de Heer | Micro-Cyb sprl

Het Ijzer NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Het Ijzer NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02366973876. Het bedrijf Het Ijzer NV bevindt zich op het adres: Merksemse Straat 73,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Het Ijzer NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Het Ijzer NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Het Ijzer NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Het Ijzer NV, openstaande posities, locatie van Het Ijzer NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Het Ijzer NV is a company, that was registered 2003 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Het Ijzer NV, company assigned to the tax number BE02366973876. The company Het Ijzer NV is located at the address: Merksemse Straat 73,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Het Ijzer NV were not found.
The main activity of Het Ijzer NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Het Ijzer NV is not available. You also can look at reviews of Het Ijzer NV, open positions, location of Het Ijzer NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Het Ijzer NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Het Ijzer NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Het Ijzer NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Het Ijzer NV, employees, financial statistics.