Verhelst Bouwmaterialen

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Verhelst Bouwmaterialen
Private companiesOil and Gas Extraction • Verhelst Bouwmaterialen

Contactgegevens Verhelst Bouwmaterialen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhelst Bouwmaterialen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhelst Bouwmaterialen

Regio (region): Ichtegem, België

Adres (address): Ringlaan 2,8480, België

Telefoon (phone): 051 58 01 91 051 58 01 91

Fax (fax): 051 58 01 62 051 58 01 62

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhelst Bouwmaterialen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhelst Bouwmaterialen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhelst Bouwmaterialen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhelst Bouwmaterialen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhelst Bouwmaterialen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhelst Bouwmaterialen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhelst Bouwmaterialen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhelst Bouwmaterialen
Products information Verhelst Bouwmaterialen

BTW identificatienummer (tax): BE08504486083
Ondernemingsnummer: 8543762207
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 848,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Verhelst Bouwmaterialen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhelst Bouwmaterialen
(Get full report from official database of BE for Verhelst Bouwmaterialen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhelst Bouwmaterialen
Addition kinds of activities for Verhelst Bouwmaterialen

274105. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
08319902. Rubberplantages | Rubber plantations
23390202. Knickers: vrouwen, misses 'en junioren' | Knickers: women's, misses', and juniors'
24999903. Bijenteelt, hout | Beekeeping supplies, wood
33399902. Babbitt metaal (primair) | Babbitt metal (primary)
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate
37310111. Tankers, bouw en reparatie | Tankers, building and repairing
39520201. Borden, tekening, artiesten ' | Boards, drawing, artists'
59490202. Naaldwerkartikelen en benodigdheden | Needlework goods and supplies

Werken bij Verhelst Bouwmaterialen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhelst Bouwmaterialen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhelst Bouwmaterialen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhelst Bouwmaterialen. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C- Bouw (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ninove zjn wij dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. U vertrekt vanuit het magazijn en levert bouwmaterialen aan werven.

  • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

  • Projectleider (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

  • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

  • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

  • AFBRAAKWERKER (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AS BUILDING

    Type: Vaste Job

    afbraak veranda's / ziekenhuizen strippen van gebouwen

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

Zoek naar antwoorden van Verhelst Bouwmaterialen in sociale netwerken
Look for responds of Verhelst Bouwmaterialen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhelst Bouwmaterialen. Laat een reactie achter voor Verhelst Bouwmaterialen. Verhelst Bouwmaterialen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhelst Bouwmaterialen. Leave a respond for Verhelst Bouwmaterialen. Verhelst Bouwmaterialen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhelst Bouwmaterialen op de google maps. Adres en contacten Verhelst Bouwmaterialen
Location of Verhelst Bouwmaterialen on the google maps. Address and contacts of Verhelst Bouwmaterialen

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhelst Bouwmaterialen Verhelst Bouwmaterialen: COLSON ET FILS SA | Dieselmot sprl | Genuine Belgium | Tanabe Europe N.V. | North Sea Paints BVBA

Other related companies as Verhelst Bouwmaterialen: COLSON ET FILS SA | Dieselmot sprl | Genuine Belgium | Tanabe Europe N.V. | North Sea Paints BVBA

Verhelst Bouwmaterialen is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Ichtegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhelst Bouwmaterialen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08504486083. Het bedrijf Verhelst Bouwmaterialen bevindt zich op het adres: Ringlaan 2,8480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 848,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Verhelst Bouwmaterialen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhelst Bouwmaterialen is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhelst Bouwmaterialen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhelst Bouwmaterialen, openstaande posities, locatie van Verhelst Bouwmaterialen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Verhelst Bouwmaterialen is a company, that was registered 1997 in Ichtegem region, Belgium. Full name of company is Verhelst Bouwmaterialen, company assigned to the tax number BE08504486083. The company Verhelst Bouwmaterialen is located at the address: Ringlaan 2,8480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 848,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Verhelst Bouwmaterialen were not found.
The main activity of Verhelst Bouwmaterialen is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhelst Bouwmaterialen is not available. You also can look at reviews of Verhelst Bouwmaterialen, open positions, location of Verhelst Bouwmaterialen on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhelst Bouwmaterialen, Ichtegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhelst Bouwmaterialen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhelst Bouwmaterialen, Ichtegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhelst Bouwmaterialen, employees, financial statistics.