AM Décor

Contactgegevens AM Décor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AM Décor: address, phone, fax, email, website, opening hours

AM Décor

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Wellingtonlaan 120,1180, België

Telefoon (phone): 02 374 95 60; 0475 41 92 87 02 374 95 60; 0475 41 92 87

Fax (fax): 02 374 91 35 02 374 91 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AM Décor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AM Décor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AM Décor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AM Décor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AM Décor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AM Décor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AM Décor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AM Décor
Products information AM Décor

BTW identificatienummer (tax): BE06075134277
Ondernemingsnummer: 7374542236
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AM Décor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AM Décor
(Get full report from official database of BE for AM Décor)

Aanvulling soorten activiteiten voor AM Décor
Addition kinds of activities for AM Décor

5045. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
226199. Afwerkingsplanten, katoen, nec | Finishing plants, cotton, nec
22610206. Preshrinking katoen stoffen | Preshrinking cotton fabrics
30899903. Banden, kunststoffen | Bands, plastics
36510120. Luidsprekersystemen | Speaker systems

Werken bij AM Décor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AM Décor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AM Décor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AM Décor. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur logistiek beman je de heftruck voor het laden en lossen van vrachtwagens, maar sta je ook in voor manuele orderpick.   Je werkt in dagdienst. Bij ziekte/afwezigheid van een collega heftruckchauffeur ben je wel bereid om in ploegen te werken.

  • Bouwtechnisch bediende (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een bouwtechnisch bediende. Heb je een kennis van werfvoorbereidingen? Heb je ervaring in het maken van bestekken? Dan zoeken wij jou! Het ondersteunen van de calculators en werfleiders bij de aanbestedingen en werfvoorbereiding. Algemene administratie

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

  • Technieker binnendienst (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Genk, gespecialiseerd in fullservice onderhoud en herstellingen van industriële aandrijvingen en pompen zoeken wij een gedreven technieker binnendienst. Je bent gepassioneerd door techniek en technologie Je staat in voor preventief onderhoud, oplossen van problemen, ... Schade en oorzaken kunnen bepalen Nodige controles en metingen uitvoeren

  • Productiemedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van AM Décor in sociale netwerken
Look for responds of AM Décor in social networks

Lees alle opmerkingen voor AM Décor. Laat een reactie achter voor AM Décor. AM Décor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AM Décor. Leave a respond for AM Décor. AM Décor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AM Décor op de google maps. Adres en contacten AM Décor
Location of AM Décor on the google maps. Address and contacts of AM Décor

Andere gerelateerde bedrijven als come AM Décor AM Décor: ABVV Textielkleding Diamant | Aannemingen Soruco | Sogecome | Sundis SA | Japanalyzer

Other related companies as AM Décor: ABVV Textielkleding Diamant | Aannemingen Soruco | Sogecome | Sundis SA | Japanalyzer

AM Décor is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is AM Décor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06075134277. Het bedrijf AM Décor bevindt zich op het adres: Wellingtonlaan 120,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AM Décor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AM Décor is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AM Décor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AM Décor, openstaande posities, locatie van AM Décor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AM Décor is a company, that was registered 2006 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is AM Décor, company assigned to the tax number BE06075134277. The company AM Décor is located at the address: Wellingtonlaan 120,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AM Décor were not found.
The main activity of AM Décor is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AM Décor is not available. You also can look at reviews of AM Décor, open positions, location of AM Décor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AM Décor, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AM Décor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AM Décor, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AM Décor, employees, financial statistics.