Coeck Betonfabriek

Contactgegevens Coeck Betonfabriek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coeck Betonfabriek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coeck Betonfabriek

Regio (region): Niel, België

Adres (address): De Laetstraat 6,2845, België

Telefoon (phone): 03 880 75 00 03 880 75 00

Fax (fax): 03 880 75 10 03 880 75 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coeck Betonfabriek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coeck Betonfabriek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coeck Betonfabriek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coeck Betonfabriek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coeck Betonfabriek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coeck Betonfabriek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coeck Betonfabriek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coeck Betonfabriek
Products information Coeck Betonfabriek

BTW identificatienummer (tax): BE06540679931
Ondernemingsnummer: 8621215820
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Coeck Betonfabriek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coeck Betonfabriek
(Get full report from official database of BE for Coeck Betonfabriek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coeck Betonfabriek
Addition kinds of activities for Coeck Betonfabriek

3151. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
515901. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
735906. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services
26530102. Display artikelen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, corrugated: made from purchased materials
29110203. Jet brandstoffen | Jet fuels
50390000. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
59619923. Vrouwenkleding, postorder | Women's apparel, mail order

Werken bij Coeck Betonfabriek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coeck Betonfabriek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coeck Betonfabriek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coeck Betonfabriek. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Chauffeur CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met kip-oplegger wilt rijden. Je zal instaan voor het transport van zand of grind. Je brengt dit van punt A naar punt B. (klant - groeve). Je hebt wegenkennis en enige ervaring als chauffeur CE, dan zijn we op zoek naar jou!

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van Coeck Betonfabriek in sociale netwerken
Look for responds of Coeck Betonfabriek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coeck Betonfabriek. Laat een reactie achter voor Coeck Betonfabriek. Coeck Betonfabriek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coeck Betonfabriek. Leave a respond for Coeck Betonfabriek. Coeck Betonfabriek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coeck Betonfabriek op de google maps. Adres en contacten Coeck Betonfabriek
Location of Coeck Betonfabriek on the google maps. Address and contacts of Coeck Betonfabriek

Andere gerelateerde bedrijven als come Coeck Betonfabriek Coeck Betonfabriek: L B Consult | J OTTEN SPRL | D H K PLASTICS SA | Corpus Divinus | Houben NV

Other related companies as Coeck Betonfabriek: L B Consult | J OTTEN SPRL | D H K PLASTICS SA | Corpus Divinus | Houben NV

Coeck Betonfabriek is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Niel, België. De volledige naam van het bedrijf is Coeck Betonfabriek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06540679931. Het bedrijf Coeck Betonfabriek bevindt zich op het adres: De Laetstraat 6,2845. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 167,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Coeck Betonfabriek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coeck Betonfabriek is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coeck Betonfabriek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coeck Betonfabriek, openstaande posities, locatie van Coeck Betonfabriek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Coeck Betonfabriek is a company, that was registered 2003 in Niel region, Belgium. Full name of company is Coeck Betonfabriek, company assigned to the tax number BE06540679931. The company Coeck Betonfabriek is located at the address: De Laetstraat 6,2845. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 167,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Coeck Betonfabriek were not found.
The main activity of Coeck Betonfabriek is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Coeck Betonfabriek is not available. You also can look at reviews of Coeck Betonfabriek, open positions, location of Coeck Betonfabriek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coeck Betonfabriek, Niel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coeck Betonfabriek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coeck Betonfabriek, Niel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coeck Betonfabriek, employees, financial statistics.