Dams Contractors CVA

Contactgegevens Dams Contractors CVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dams Contractors CVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dams Contractors CVA

Regio (region): Schoten, België

Adres (address): Brechtsebaan 20,2900, België

Telefoon (phone): 03 658 78 30 03 658 78 30

Fax (fax): 03 658 03 37 03 658 03 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dams Contractors CVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dams Contractors CVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dams Contractors CVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dams Contractors CVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dams Contractors CVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dams Contractors CVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dams Contractors CVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dams Contractors CVA
Products information Dams Contractors CVA

BTW identificatienummer (tax): BE09699798583
Ondernemingsnummer: 3270324707
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Dams Contractors CVA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dams Contractors CVA
(Get full report from official database of BE for Dams Contractors CVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dams Contractors CVA
Addition kinds of activities for Dams Contractors CVA

205199. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
287401. fosfaten | Phosphates
508403. Papier-, zaag- en houtbewerkingsmachines | Paper, sawmill, and woodworking machinery
34239911. Engravers 'tools, hand | Engravers' tools, hand
39449912. Verf sets, kinderen | Paint sets, children's
39990306. Veren, renovatie | Feathers, renovating
50840402. Boorpunten | Drilling bits
63519902. Credit en andere financiële aansprakelijkheidsverzekering | Credit and other financial responsibility insurance

Werken bij Dams Contractors CVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dams Contractors CVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dams Contractors CVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dams Contractors CVA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Operator CNC schaafbank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die gekend staar voor zijn kwaliteitsvolle producten op vlak van buitenbeleving waar er zwembaden, tuinhuizen, poorten, enzovoort  worden geproduceerd. Jouw taken? Opstarten van de schaafmachine (vierzijdig) Bedienen van de machine Aan de had van de orders, stel je de machine in Scannen van orders Kwaliteit controleren Nakijken of machine goed loopt Uren? Je werkt in 2 ploegen. Vroege ploeg: 5u - 13u / Late ploeg: 13u - 21u

  • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

    Regio: SOIGNIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Consulent(e) victoria juwelen (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Dams Contractors CVA in sociale netwerken
Look for responds of Dams Contractors CVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dams Contractors CVA. Laat een reactie achter voor Dams Contractors CVA. Dams Contractors CVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dams Contractors CVA. Leave a respond for Dams Contractors CVA. Dams Contractors CVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dams Contractors CVA op de google maps. Adres en contacten Dams Contractors CVA
Location of Dams Contractors CVA on the google maps. Address and contacts of Dams Contractors CVA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dams Contractors CVA Dams Contractors CVA: Bourgeois Sport | Delmé J-M | Brousse Taxi | Assenmaker S.A. | Royal Automobile Club of Belgium

Other related companies as Dams Contractors CVA: Bourgeois Sport | Delmé J-M | Brousse Taxi | Assenmaker S.A. | Royal Automobile Club of Belgium

Dams Contractors CVA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Schoten, België. De volledige naam van het bedrijf is Dams Contractors CVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09699798583. Het bedrijf Dams Contractors CVA bevindt zich op het adres: Brechtsebaan 20,2900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Dams Contractors CVA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dams Contractors CVA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dams Contractors CVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dams Contractors CVA, openstaande posities, locatie van Dams Contractors CVA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dams Contractors CVA is a company, that was registered 2007 in Schoten region, Belgium. Full name of company is Dams Contractors CVA, company assigned to the tax number BE09699798583. The company Dams Contractors CVA is located at the address: Brechtsebaan 20,2900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Dams Contractors CVA were not found.
The main activity of Dams Contractors CVA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dams Contractors CVA is not available. You also can look at reviews of Dams Contractors CVA, open positions, location of Dams Contractors CVA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dams Contractors CVA, Schoten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dams Contractors CVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dams Contractors CVA, Schoten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dams Contractors CVA, employees, financial statistics.