Carrera NV

Contactgegevens Carrera NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carrera NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carrera NV

Regio (region): Oostkamp (Waardamme), België

Adres (address): Veldhoekstraat 21,8020, België

Telefoon (phone): 050 27 76 14 050 27 76 14

Fax (fax): 050 27 54 38 050 27 54 38

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carrera NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carrera NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carrera NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carrera NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carrera NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carrera NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carrera NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carrera NV
Products information Carrera NV

BTW identificatienummer (tax): BE07107574462
Ondernemingsnummer: 6252563476
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 124,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Carrera NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carrera NV
(Get full report from official database of BE for Carrera NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carrera NV
Addition kinds of activities for Carrera NV

593201. Huishoudelijke artikelen en apparaten, tweedehands | Home furnishings and appliances, secondhand
762202. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation
01719903. Cranberry moeras | Cranberry bog
22111209. Leno stoffen, katoen | Leno fabrics, cotton
33550103. Draad, aluminium: gemaakt in walsen | Wire, aluminum: made in rolling mills
35310611. Schopladers | Shovel loaders
35440106. Dies, staalregel | Dies, steel rule
50310104. Trim, plaatmetaal | Trim, sheet metal
50780302. Inrichtingen, gekoeld | Fixtures, refrigerated

Werken bij Carrera NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carrera NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carrera NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carrera NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • Teeltverantwoordelijke (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Ieper zijn we op zoek naar een teeltverantwoordelijke. 

  • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR M/V (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Een familiebedrijf met open en informele bedrijfscultuur, is ter ondersteuning van hun groei op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar. Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor het uittekenen van betonnen prefab-elementen. Door rekening te houden met kwaliteitseisen en levertijden, zorgt u er voor dat ze tijdig productieklaar gemaakt kunnen worden.

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • Studiebegeleider wiskunde/statistiek (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor wiskunde en/of statistiek aan studenten uit 1e of 2e (soms 3e) bachelor van verschillende richtingen (hogeschool en universiteit). De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

  • RESERVE schoonmaak regio Kortrijk 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Kortrijk zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Carrera NV in sociale netwerken
Look for responds of Carrera NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carrera NV. Laat een reactie achter voor Carrera NV. Carrera NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carrera NV. Leave a respond for Carrera NV. Carrera NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carrera NV op de google maps. Adres en contacten Carrera NV
Location of Carrera NV on the google maps. Address and contacts of Carrera NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Carrera NV Carrera NV: LOUIS CLAEYS NV | IMA NV | Balta Industries nv-Divisie Ideco | SiliconCarne | Ward, Crauwels

Other related companies as Carrera NV: LOUIS CLAEYS NV | IMA NV | Balta Industries nv-Divisie Ideco | SiliconCarne | Ward, Crauwels

Carrera NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Oostkamp (Waardamme), België. De volledige naam van het bedrijf is Carrera NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07107574462. Het bedrijf Carrera NV bevindt zich op het adres: Veldhoekstraat 21,8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 124,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Carrera NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carrera NV is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carrera NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carrera NV, openstaande posities, locatie van Carrera NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Carrera NV is a company, that was registered 2006 in Oostkamp (Waardamme) region, Belgium. Full name of company is Carrera NV, company assigned to the tax number BE07107574462. The company Carrera NV is located at the address: Veldhoekstraat 21,8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 124,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Carrera NV were not found.
The main activity of Carrera NV is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Carrera NV is not available. You also can look at reviews of Carrera NV, open positions, location of Carrera NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carrera NV, Oostkamp (Waardamme): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carrera NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carrera NV, Oostkamp (Waardamme): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carrera NV, employees, financial statistics.