Baticool SPRL

Contactgegevens Baticool SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baticool SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baticool SPRL

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek), België

Adres (address): Vorstsesteenweg 131,1601, België

Telefoon (phone): 02 377 58 19 02 377 58 19

Fax (fax): 02 331 16 59 02 331 16 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baticool SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baticool SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baticool SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baticool SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baticool SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baticool SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baticool SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baticool SPRL
Products information Baticool SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07246002197
Ondernemingsnummer: 5046264648
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 383,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Baticool SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baticool SPRL
(Get full report from official database of BE for Baticool SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baticool SPRL
Addition kinds of activities for Baticool SPRL

781905. Ontwikkeling en laboratoriumdiensten, film | Developing and laboratory services, motion picture
799100. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
07820101. Tuinonderhoudsdiensten | Garden maintenance services
14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
32559905. Hot top vuurvaste materialen, klei | Hot top refractories, clay
33310201. Bars (primair), koper | Bars (primary), copper
35310605. Bulldozers, trekker gemonteerd: materiaal beweegt | Dozers, tractor mounted: material moving
35799908. Shorthand machines | Shorthand machines
51940201. Tabak kauwen | Chewing tobacco

Werken bij Baticool SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baticool SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baticool SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baticool SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • Kapper/Kapster (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kapster sta je in voor het totale pakket. Wassen knippen kleuren drogen brushen stylen ... behoren tot jouw taken

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

  • Winkel bediende verkoopster (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    De bakkerijwinkel op de zaterdagnamiddag doen. Winkel aanvullen, producten verpakken en verkopen. bestellingen opnemen.

Zoek naar antwoorden van Baticool SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Baticool SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baticool SPRL. Laat een reactie achter voor Baticool SPRL. Baticool SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baticool SPRL. Leave a respond for Baticool SPRL. Baticool SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baticool SPRL op de google maps. Adres en contacten Baticool SPRL
Location of Baticool SPRL on the google maps. Address and contacts of Baticool SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Baticool SPRL Baticool SPRL: COPY DISCOUNT BVBA | De Quevy M-F | Mandeville Hilde | D.CONNECT SPRL | UNMS

Other related companies as Baticool SPRL: COPY DISCOUNT BVBA | De Quevy M-F | Mandeville Hilde | D.CONNECT SPRL | UNMS

Baticool SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek), België. De volledige naam van het bedrijf is Baticool SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07246002197. Het bedrijf Baticool SPRL bevindt zich op het adres: Vorstsesteenweg 131,1601. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 383,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Baticool SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baticool SPRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baticool SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baticool SPRL, openstaande posities, locatie van Baticool SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Baticool SPRL is a company, that was registered 1987 in Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek) region, Belgium. Full name of company is Baticool SPRL, company assigned to the tax number BE07246002197. The company Baticool SPRL is located at the address: Vorstsesteenweg 131,1601. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 383,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Baticool SPRL were not found.
The main activity of Baticool SPRL is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Baticool SPRL is not available. You also can look at reviews of Baticool SPRL, open positions, location of Baticool SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baticool SPRL, Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baticool SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baticool SPRL, Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baticool SPRL, employees, financial statistics.