Alfa Systems BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Alfa Systems BVBA
Private companiesEducational Services • Alfa Systems BVBA

Contactgegevens Alfa Systems BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alfa Systems BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alfa Systems BVBA

Regio (region): Nieuwpoort, België

Adres (address): Ijzer 29,8620, België

Telefoon (phone): 058 23 37 19; 0475 47 53 47 058 23 37 19; 0475 47 53 47

Fax (fax): 058 24 38 17 058 24 38 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alfa Systems BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alfa Systems BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alfa Systems BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alfa Systems BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alfa Systems BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alfa Systems BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alfa Systems BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alfa Systems BVBA
Products information Alfa Systems BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08520416259
Ondernemingsnummer: 5512084960
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Alfa Systems BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alfa Systems BVBA
(Get full report from official database of BE for Alfa Systems BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alfa Systems BVBA
Addition kinds of activities for Alfa Systems BVBA

01340000. Ierse aardappelen | Irish potatoes
20929908. Schaaldieren, vers: Gegoten en verpakt in niet-afgesloten containers | Shellfish, fresh: shucked and packed in nonsealed containers
31499904. Schoenverven | Shoe dyeing
34999927. Magnetische schilden, metaal | Magnetic shields, metal
36799900. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
39991000. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines
50830302. Teeltmachines en -apparatuur | Cultivating machinery and equipment
54419902. Banketbakkerij | Confectionery
95320103. Landelijke planning en ontwikkeling agentschap, overheid | Rural planning and development agency, government

Werken bij Alfa Systems BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alfa Systems BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alfa Systems BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alfa Systems BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Telesales Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de functie van Telesales Advisor ga je op zowel outbound als inbound projecten werken. Je staat in voor de sales alsook voor technische ondersteuning waarbij je sales opportuniteiten kan detecteren en creëren. Je beschikt over commercieel inzicht en doet aan upsell cross-sell en sluit ook zelf de deals af. Je stelt je empatisch op en hebt een klantgerichte aanpak

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent kantoorinrichting M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Tongeren zijn we op zoek naar 2 sterke jongens/meisjes om de ruimtes helpen te installeren: plaatsen zetels, installeren bureaustoelen, tafels plaatsen, … De tewerkstelling zal plaatsvinden op dinsdag 28/08 van 9 tot 17-18u.

  • Studentenjob telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze roadshows of opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Verschillende dagen per week kunnen worden besproken. Geen avond- of weekendwerk

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Alfa Systems BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Alfa Systems BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alfa Systems BVBA. Laat een reactie achter voor Alfa Systems BVBA. Alfa Systems BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alfa Systems BVBA. Leave a respond for Alfa Systems BVBA. Alfa Systems BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alfa Systems BVBA op de google maps. Adres en contacten Alfa Systems BVBA
Location of Alfa Systems BVBA on the google maps. Address and contacts of Alfa Systems BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Alfa Systems BVBA Alfa Systems BVBA: Saint Algue | Mega-Tech Informatique | Usimaintenance SPRL | Traffimex S.P.R.L./ B.V.B.A. | Zomax

Other related companies as Alfa Systems BVBA: Saint Algue | Mega-Tech Informatique | Usimaintenance SPRL | Traffimex S.P.R.L./ B.V.B.A. | Zomax

Alfa Systems BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Nieuwpoort, België. De volledige naam van het bedrijf is Alfa Systems BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08520416259. Het bedrijf Alfa Systems BVBA bevindt zich op het adres: Ijzer 29,8620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Alfa Systems BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alfa Systems BVBA is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alfa Systems BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alfa Systems BVBA, openstaande posities, locatie van Alfa Systems BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alfa Systems BVBA is a company, that was registered 2005 in Nieuwpoort region, Belgium. Full name of company is Alfa Systems BVBA, company assigned to the tax number BE08520416259. The company Alfa Systems BVBA is located at the address: Ijzer 29,8620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Alfa Systems BVBA were not found.
The main activity of Alfa Systems BVBA is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Alfa Systems BVBA is not available. You also can look at reviews of Alfa Systems BVBA, open positions, location of Alfa Systems BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alfa Systems BVBA, Nieuwpoort: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alfa Systems BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alfa Systems BVBA, Nieuwpoort: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alfa Systems BVBA, employees, financial statistics.