Verhelst nv-Oudenburg

Contactgegevens Verhelst nv-Oudenburg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhelst nv-Oudenburg: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhelst nv-Oudenburg

Regio (region): Oudenburg, België

Adres (address): Stationsstraat 30,8460, België

Telefoon (phone): 059 25 50 50 059 25 50 50

Fax (fax): 059 26 89 87 059 26 89 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhelst nv-Oudenburg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhelst nv-Oudenburg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhelst nv-Oudenburg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhelst nv-Oudenburg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhelst nv-Oudenburg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhelst nv-Oudenburg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhelst nv-Oudenburg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhelst nv-Oudenburg
Products information Verhelst nv-Oudenburg

BTW identificatienummer (tax): BE07255340576
Ondernemingsnummer: 9786315917
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Verhelst nv-Oudenburg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhelst nv-Oudenburg
(Get full report from official database of BE for Verhelst nv-Oudenburg)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhelst nv-Oudenburg
Addition kinds of activities for Verhelst nv-Oudenburg

602199. Nationale handelsbanken, nv | National commercial banks, nec
22580201. Doek, warpbrei | Cloth, warp knit
31110202. Zoolleer | Sole leather
34629904. Flens-, klep- en pijpbevestigings smeden, ferro | Flange, valve, and pipe fitting forgings, ferrous
44990304. Bootvervoer van commerciële boten | Chartering of commercial boats
50850501. lagers | Bearings
51310201. Bindende textiel | Binding, textile
57319909. Televisietoestellen | Television sets

Werken bij Verhelst nv-Oudenburg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhelst nv-Oudenburg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhelst nv-Oudenburg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhelst nv-Oudenburg. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding te Olen of Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op hetlaatste moment wordt opgebeld.

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER ZONNEBANKCENTRUM EN SCHOONHEIDSSALON (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: FM SECURE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het begeleiden van mensen naar de zonnebank en naar het schoonheidssalon. Je legt afspraken vast. Je krijgt van ons een opleiding om de verschillende huidtypes te leren kennen.

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Product Manager (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Vaste Job

    Als Product Manager Nutri ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaand gamma van micronutritie, afgestemd op de behoeften van health care professionals en therapeuten. Je bent dagelijks bezig met het analyseren, opvolgen en uitbouwen van jouw portfolio in de Europese markt (België, Nederland en de Duitstalige markt in Europa). Tendensen opvolgen, mee werken aan nieuwe ideeën voor innovatieve productontwikkeling én het verder uitbouwen van het Nutri netwerk. Jouw verkoopsondersteuning geeft het medische team van Nutritional Advisors de nodige tools om hun job uit te voeren. Je communiceert hierbij intern en extern over de producten, concepten en acties. Je volgt de resultaten nauwgezet op en maakt je analyse van de verzamelde gegevens om gericht tot actie over te gaan. Je rapporteert hierbij aan de Marketing Director Europe.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van Verhelst nv-Oudenburg in sociale netwerken
Look for responds of Verhelst nv-Oudenburg in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhelst nv-Oudenburg. Laat een reactie achter voor Verhelst nv-Oudenburg. Verhelst nv-Oudenburg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhelst nv-Oudenburg. Leave a respond for Verhelst nv-Oudenburg. Verhelst nv-Oudenburg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhelst nv-Oudenburg op de google maps. Adres en contacten Verhelst nv-Oudenburg
Location of Verhelst nv-Oudenburg on the google maps. Address and contacts of Verhelst nv-Oudenburg

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhelst nv-Oudenburg Verhelst nv-Oudenburg: Vox | BOELEN R SPRL | Van Dyck Emiel | Decru Agenturen B.V.B.A. | Lumdecor Woningverjonging N.V.

Other related companies as Verhelst nv-Oudenburg: Vox | BOELEN R SPRL | Van Dyck Emiel | Decru Agenturen B.V.B.A. | Lumdecor Woningverjonging N.V.

Verhelst nv-Oudenburg is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Oudenburg, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhelst nv-Oudenburg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07255340576. Het bedrijf Verhelst nv-Oudenburg bevindt zich op het adres: Stationsstraat 30,8460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 184,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Verhelst nv-Oudenburg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhelst nv-Oudenburg is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhelst nv-Oudenburg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhelst nv-Oudenburg, openstaande posities, locatie van Verhelst nv-Oudenburg op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verhelst nv-Oudenburg is a company, that was registered 2006 in Oudenburg region, Belgium. Full name of company is Verhelst nv-Oudenburg, company assigned to the tax number BE07255340576. The company Verhelst nv-Oudenburg is located at the address: Stationsstraat 30,8460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 184,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Verhelst nv-Oudenburg were not found.
The main activity of Verhelst nv-Oudenburg is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhelst nv-Oudenburg is not available. You also can look at reviews of Verhelst nv-Oudenburg, open positions, location of Verhelst nv-Oudenburg on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhelst nv-Oudenburg, Oudenburg: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhelst nv-Oudenburg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhelst nv-Oudenburg, Oudenburg: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhelst nv-Oudenburg, employees, financial statistics.