VL-TRAC-VANLOOT

Contactgegevens VL-TRAC-VANLOOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VL-TRAC-VANLOOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VL-TRAC-VANLOOT

Regio (region): Ieper (Vlamertinge), België

Adres (address): Albrecht Rodenbachstraat 55,8908, België

Telefoon (phone): 057 20 07 98 057 20 07 98

Fax (fax): 057 21 85 16 057 21 85 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VL-TRAC-VANLOOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VL-TRAC-VANLOOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VL-TRAC-VANLOOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VL-TRAC-VANLOOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VL-TRAC-VANLOOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VL-TRAC-VANLOOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VL-TRAC-VANLOOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VL-TRAC-VANLOOT
Products information VL-TRAC-VANLOOT

BTW identificatienummer (tax): BE06567871093
Ondernemingsnummer: 9187835693
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VL-TRAC-VANLOOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VL-TRAC-VANLOOT
(Get full report from official database of BE for VL-TRAC-VANLOOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VL-TRAC-VANLOOT
Addition kinds of activities for VL-TRAC-VANLOOT

3369. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
359900. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
28950000. Carbon zwart | Carbon black
35450304. Bits voor gebruik op draaibanken, planers, shapers, enz. | Bits for use on lathes, planers, shapers, etc.
39499910. Shuffleboards en shuffleboard apparatuur | Shuffleboards and shuffleboard equipment
50499900. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec

Werken bij VL-TRAC-VANLOOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VL-TRAC-VANLOOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VL-TRAC-VANLOOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VL-TRAC-VANLOOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • Autowasser (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Administratief medewerker staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een laboratorium in Turnhout zijn wij dringend op zoek naar een administratief bediende voor staalontvangst. Je zorgt voor een kwaliteitsvolle administratief van de stalen. Je taken zijn: - Uitpakken van stalen - Verwerking van gegevens - Verwerking doorsturen van stalen - Contact met klanten - preventief onderhoud van toestellen

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

  • Passie om als student of flexijobber te werken in toffe horecazaken! (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze toffe en goed draaiende horecaklanten, zijn wij op zoek naar enthousiaste, vlotte studenten en of flexijobbers voor leuke opdrachten! Er zijn verscheidene taken die bij jou kunnen passen: * het bedienen van klanten, * het brengen van drankjes en afruimen, * meewerken in de keuken,.. Als je al beschikt over enige horeca-ervaring is dit een mooi pluspunt! We bieden je afwisselend werk, aangename werksfeer en een goede verloning en een tewerkstelling van langere duur naargelang je beschikbaarheid!

  • Eventmedewerker (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SILHOUELLE

    Type: Studentenjob

    Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Vaste Job

    meehelpen keuken warme en koude kant

Zoek naar antwoorden van VL-TRAC-VANLOOT in sociale netwerken
Look for responds of VL-TRAC-VANLOOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VL-TRAC-VANLOOT. Laat een reactie achter voor VL-TRAC-VANLOOT. VL-TRAC-VANLOOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VL-TRAC-VANLOOT. Leave a respond for VL-TRAC-VANLOOT. VL-TRAC-VANLOOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VL-TRAC-VANLOOT op de google maps. Adres en contacten VL-TRAC-VANLOOT
Location of VL-TRAC-VANLOOT on the google maps. Address and contacts of VL-TRAC-VANLOOT

Andere gerelateerde bedrijven als come VL-TRAC-VANLOOT VL-TRAC-VANLOOT: GUY HAVELANGE & CIE | IDENTIFY sa-COPY CLUB | Sedri SA | Societe Belge de Maintenance Industrielle SA | TRIBAL ARTS

Other related companies as VL-TRAC-VANLOOT: GUY HAVELANGE & CIE | IDENTIFY sa-COPY CLUB | Sedri SA | Societe Belge de Maintenance Industrielle SA | TRIBAL ARTS

VL-TRAC-VANLOOT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Ieper (Vlamertinge), België. De volledige naam van het bedrijf is VL-TRAC-VANLOOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06567871093. Het bedrijf VL-TRAC-VANLOOT bevindt zich op het adres: Albrecht Rodenbachstraat 55,8908. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 390,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VL-TRAC-VANLOOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VL-TRAC-VANLOOT is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VL-TRAC-VANLOOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VL-TRAC-VANLOOT, openstaande posities, locatie van VL-TRAC-VANLOOT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VL-TRAC-VANLOOT is a company, that was registered 1993 in Ieper (Vlamertinge) region, Belgium. Full name of company is VL-TRAC-VANLOOT, company assigned to the tax number BE06567871093. The company VL-TRAC-VANLOOT is located at the address: Albrecht Rodenbachstraat 55,8908. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 390,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VL-TRAC-VANLOOT were not found.
The main activity of VL-TRAC-VANLOOT is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VL-TRAC-VANLOOT is not available. You also can look at reviews of VL-TRAC-VANLOOT, open positions, location of VL-TRAC-VANLOOT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VL-TRAC-VANLOOT, Ieper (Vlamertinge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VL-TRAC-VANLOOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VL-TRAC-VANLOOT, Ieper (Vlamertinge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VL-TRAC-VANLOOT, employees, financial statistics.