EAGLE-TRUCKS NV

Contactgegevens EAGLE-TRUCKS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EAGLE-TRUCKS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EAGLE-TRUCKS NV

Regio (region): Moorslede (Dadizele), België

Adres (address): Meensesteenweg 34,8890, België

Telefoon (phone): 056 50 04 91 056 50 04 91

Fax (fax): +32 (9) 374-21-76 +32 (9) 374-21-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EAGLE-TRUCKS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EAGLE-TRUCKS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EAGLE-TRUCKS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EAGLE-TRUCKS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EAGLE-TRUCKS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EAGLE-TRUCKS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EAGLE-TRUCKS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EAGLE-TRUCKS NV
Products information EAGLE-TRUCKS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08947784423
Ondernemingsnummer: 1145019531
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in EAGLE-TRUCKS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EAGLE-TRUCKS NV
(Get full report from official database of BE for EAGLE-TRUCKS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EAGLE-TRUCKS NV
Addition kinds of activities for EAGLE-TRUCKS NV

331210. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
07230305. Groenteclassificatiediensten | Vegetable grading services
34630100. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
36630204. Televisie antennes (zendende) en grondapparatuur | Television antennas (transmitting) and ground equipment
38230102. Weerstand thermometers en gloeilampen, industriële proces type | Resistance thermometers and bulbs, industrial process type
73839903. Nieuws foto's, verzamelen en distribueren | News pictures, gathering and distributing

Werken bij EAGLE-TRUCKS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EAGLE-TRUCKS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EAGLE-TRUCKS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EAGLE-TRUCKS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

  • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

  • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

  • Kinderkinesitherapeut, kinesitherapeut pediatrie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DANIELS-BOEY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut in onze groepspraktijk met baby's, peuters, kleuters, lagere school kinderen en tieners. Je geeft hen therapie omwille van neuromotorische, psychomotorische en/of respiratoire moeilijkheden. Hierbij is het belangrijk zelfstandig te kunnen werken, graag in team te werken en initiatief te kunnen nemen. Op regelmatige basis overleg je met je collega over de cliënten, agenda, behandeling, bijscholingen,... en zoeken we samen naar een zo goed mogelijk therapieplan voor onze cliënten.

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van EAGLE-TRUCKS NV in sociale netwerken
Look for responds of EAGLE-TRUCKS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EAGLE-TRUCKS NV. Laat een reactie achter voor EAGLE-TRUCKS NV. EAGLE-TRUCKS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EAGLE-TRUCKS NV. Leave a respond for EAGLE-TRUCKS NV. EAGLE-TRUCKS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EAGLE-TRUCKS NV op de google maps. Adres en contacten EAGLE-TRUCKS NV
Location of EAGLE-TRUCKS NV on the google maps. Address and contacts of EAGLE-TRUCKS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EAGLE-TRUCKS NV EAGLE-TRUCKS NV: A.A.B. Elal Security CVBA | Scherpereel C-Bousson A | Stijl en restauratie | De Boer N.V. | CREA NV

Other related companies as EAGLE-TRUCKS NV: A.A.B. Elal Security CVBA | Scherpereel C-Bousson A | Stijl en restauratie | De Boer N.V. | CREA NV

EAGLE-TRUCKS NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Moorslede (Dadizele), België. De volledige naam van het bedrijf is EAGLE-TRUCKS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08947784423. Het bedrijf EAGLE-TRUCKS NV bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 34,8890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 229,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in EAGLE-TRUCKS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EAGLE-TRUCKS NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EAGLE-TRUCKS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EAGLE-TRUCKS NV, openstaande posities, locatie van EAGLE-TRUCKS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EAGLE-TRUCKS NV is a company, that was registered 1996 in Moorslede (Dadizele) region, Belgium. Full name of company is EAGLE-TRUCKS NV, company assigned to the tax number BE08947784423. The company EAGLE-TRUCKS NV is located at the address: Meensesteenweg 34,8890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 229,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in EAGLE-TRUCKS NV were not found.
The main activity of EAGLE-TRUCKS NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EAGLE-TRUCKS NV is not available. You also can look at reviews of EAGLE-TRUCKS NV, open positions, location of EAGLE-TRUCKS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EAGLE-TRUCKS NV, Moorslede (Dadizele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EAGLE-TRUCKS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EAGLE-TRUCKS NV, Moorslede (Dadizele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EAGLE-TRUCKS NV, employees, financial statistics.