WAG

Contactgegevens WAG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WAG: address, phone, fax, email, website, opening hours

WAG

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Groenendaallaan 379,2030, België

Telefoon (phone): 03 542 03 42 03 542 03 42

Fax (fax): 03 542 09 00 03 542 09 00

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WAG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WAG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WAG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WAG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WAG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WAG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WAG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WAG
Products information WAG

BTW identificatienummer (tax): BE04352478027
Ondernemingsnummer: 4386260986
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in WAG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WAG
(Get full report from official database of BE for WAG)

Aanvulling soorten activiteiten voor WAG
Addition kinds of activities for WAG

2273. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
5651. Familie kleding winkels | Family clothing stores
327205. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
489999. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
571906. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors
28650301. aminoantrachinonkleurstof | Aminoanthraquinone
35569900. Voedingsmiddelen machines, nec | Food products machinery, nec
79110203. Dansstudio en school | Dance studio and school

Werken bij WAG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WAG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WAG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WAG. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Halen : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Bree zoeken we studenten tijdens de avonduren in het weekend (17u-max 21u). Eventueel ook op woensdagavond of vrijdagavond.  Hulp bij het aannemen van bestellingen, voorbereidend werk, tafels afruimen, maaltijden inpakken,... Klant heeft voorkeur voor kandidaten die in Bree wonen, omdat deze snel oproepbaar zijn bij drukte.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Financial Controller (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: AMPLIFON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van een controle- en informatiefunctie waarbij je de nodige business support levert vanuit financieel oogpunt om Amplifon te ondersteunen in het behalen van de vooropgestelde doelen en te zorgen voor een financieel gezonde toestand van de Belgische en Luxemburgse entiteit. Je evalueert de naleving van richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van bestaande processen en zorgt voor de verbetering hiervan. Je werkt hierbij nauw samen met de Director Finance & Operations, de collega-Business Analyst en de verschillende back-office departementen (IT, Customer service, payroll…). Inhoud van de functie Budgetcontrole door vergelijking van budgetten met actuals en het geven van verbetervoorstellen om bestaande verschillen weg te werken Ondersteuning in de opmaak van de jaarlijkse budgetten door het management Deelname aan de maandrapporteringen Zorgen voor financiële analyse en inzichten ter ondersteuning van beslissingen binnen de organisatie Verantwoordelijk voor controle op Law 262 compliance Uitvoeren van analyses mbt winstgevendheid op productniveau en op niveau van verdeelkanalen Anticiperen op en intiëren van prijsonderhandelingen Ad hoc analyses en rapporteringen op vraag van het management Actieve deelname aan JD Edwards and BI projecten in het verbetering van financiële tools en rapporteringen

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van WAG in sociale netwerken
Look for responds of WAG in social networks

Lees alle opmerkingen voor WAG. Laat een reactie achter voor WAG. WAG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WAG. Leave a respond for WAG. WAG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WAG op de google maps. Adres en contacten WAG
Location of WAG on the google maps. Address and contacts of WAG

Andere gerelateerde bedrijven als come WAG WAG: BLAIRON D | Firma Eddy | Carion S | De Buf Hydrauliek NV | Vegetra

Other related companies as WAG: BLAIRON D | Firma Eddy | Carion S | De Buf Hydrauliek NV | Vegetra

WAG is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is WAG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04352478027. Het bedrijf WAG bevindt zich op het adres: Groenendaallaan 379,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 254,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in WAG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WAG is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WAG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WAG, openstaande posities, locatie van WAG op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

WAG is a company, that was registered 1996 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is WAG, company assigned to the tax number BE04352478027. The company WAG is located at the address: Groenendaallaan 379,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 254,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in WAG were not found.
The main activity of WAG is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WAG is not available. You also can look at reviews of WAG, open positions, location of WAG on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WAG, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WAG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WAG, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WAG, employees, financial statistics.