Deom SA

Contactgegevens Deom SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deom SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deom SA

Regio (region): Libin, België

Adres (address): Rue du Monty 177,6890, België

Telefoon (phone): 061 65 52 48 061 65 52 48

Fax (fax): 061 65 52 16 061 65 52 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deom SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deom SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deom SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deom SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deom SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deom SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deom SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deom SA
Products information Deom SA

BTW identificatienummer (tax): BE08209777832
Ondernemingsnummer: 6129791259
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Deom SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deom SA
(Get full report from official database of BE for Deom SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deom SA
Addition kinds of activities for Deom SA

306909. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
799903. Binnenhofclubs | Indoor court clubs
17999916. Installatie van food service apparatuur | Food service equipment installation
23929904. Douche gordijnen: gemaakt van aangekochte materialen | Shower curtains: made from purchased materials
34940103. Lijnspoelen, voor gebruik in leidingsystemen | Line strainers, for use in piping systems
39520212. Lettering instrumenten, artiesten ' | Lettering instruments, artists'
70320100. Recreatieve kampen | Recreational camps
76220305. Video reparatie | Video repair

Werken bij Deom SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deom SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deom SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deom SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Kok (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

 • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

 • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

 • Orderpicker (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

 • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

 • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

 • HUISHOUDHULP-onmiddellijk te starten : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • Jobstudent (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

 • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

 • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

 • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

  Type: Werfreserve

  Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

Zoek naar antwoorden van Deom SA in sociale netwerken
Look for responds of Deom SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deom SA. Laat een reactie achter voor Deom SA. Deom SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deom SA. Leave a respond for Deom SA. Deom SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deom SA op de google maps. Adres en contacten Deom SA
Location of Deom SA on the google maps. Address and contacts of Deom SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Deom SA Deom SA: De Jonge Luc BVBA | [email protected] Tech SPRL | Association des Entrepreneurs de Jardins de Belgique | Universal Bis BVBA | Laser & Medical Technologies Ltd

Other related companies as Deom SA: De Jonge Luc BVBA | [email protected] Tech SPRL | Association des Entrepreneurs de Jardins de Belgique | Universal Bis BVBA | Laser & Medical Technologies Ltd

Deom SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Libin, België. De volledige naam van het bedrijf is Deom SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08209777832. Het bedrijf Deom SA bevindt zich op het adres: Rue du Monty 177,6890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Deom SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deom SA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deom SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deom SA, openstaande posities, locatie van Deom SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Deom SA is a company, that was registered 1996 in Libin region, Belgium. Full name of company is Deom SA, company assigned to the tax number BE08209777832. The company Deom SA is located at the address: Rue du Monty 177,6890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Deom SA were not found.
The main activity of Deom SA is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Deom SA is not available. You also can look at reviews of Deom SA, open positions, location of Deom SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deom SA, Libin: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deom SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deom SA, Libin: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deom SA, employees, financial statistics.