Beschutte Werkplaats Menen 't Veer

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Beschutte Werkplaats Menen 't Veer
Private companiesDepository Institutions • Beschutte Werkplaats Menen 't Veer

Contactgegevens Beschutte Werkplaats Menen 't Veer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beschutte Werkplaats Menen 't Veer: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beschutte Werkplaats Menen 't Veer

Regio (region): Menen, België

Adres (address): Industrielaan 32,8930, België

Telefoon (phone): 056 51 06 40 056 51 06 40

Fax (fax): 056 51 87 06 056 51 87 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beschutte Werkplaats Menen 't Veer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beschutte Werkplaats Menen 't Veer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beschutte Werkplaats Menen 't Veer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beschutte Werkplaats Menen 't Veer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beschutte Werkplaats Menen 't Veer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beschutte Werkplaats Menen 't Veer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beschutte Werkplaats Menen 't Veer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beschutte Werkplaats Menen 't Veer
Products information Beschutte Werkplaats Menen 't Veer

BTW identificatienummer (tax): BE01539703369
Ondernemingsnummer: 9772583007
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Beschutte Werkplaats Menen 't Veer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beschutte Werkplaats Menen 't Veer
(Get full report from official database of BE for Beschutte Werkplaats Menen 't Veer)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beschutte Werkplaats Menen 't Veer
Addition kinds of activities for Beschutte Werkplaats Menen 't Veer

6798. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
474199. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
23920604. Matrasblokken | Mattress pads
30699923. Strapping, rubber | Strapping, rubber
36249902. Borstels en borstel voorraadcontacten, elektrisch | Brushes and brush stock contacts, electric
39499911. skateboards | Skateboards
50510300. Koperproducten | Copper products
76299901. Vliegtuig reparatie van elektrische apparatuur | Aircraft electrical equipment repair

Werken bij Beschutte Werkplaats Menen 't Veer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beschutte Werkplaats Menen 't Veer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beschutte Werkplaats Menen 't Veer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beschutte Werkplaats Menen 't Veer. Looking for open vacancies in other companies

  • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

  • Bijverdienste als koerman (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Poperinge zoeken wij naar een medewerker om op zaterdag te helpen op de koer bij het schoonmaken van de vrachtwagens. Je rijdt de vrachtwagens door de carwash en werkt ook met de hogedrukreiniger om sommige onderdelen handmatig proper te maken.

  • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Marketing Coördinator (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

  • Automation engineer milieu- en energietechnologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als automation & Commissioning Engineer werk je samen met de projectleider. Je staat in voor de voorbereiding en opstart van nieuwe installaties, voornamelijk biogasinstallaties, water- en luchtzuivering. Je ontwerpt en programmeert de software en bedieningsschermen (PLC, meettoestellen, frequentieomvormers, HMI). Je blijft betrokken bij het project om de installatie te testen en mee op te starten. Je verhelpt eventuele opstartproblemen. Je geeft service bij problemen en ga je bij de klant ter plaatse indien nodig.

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van Beschutte Werkplaats Menen 't Veer in sociale netwerken
Look for responds of Beschutte Werkplaats Menen 't Veer in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beschutte Werkplaats Menen 't Veer. Laat een reactie achter voor Beschutte Werkplaats Menen 't Veer. Beschutte Werkplaats Menen 't Veer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beschutte Werkplaats Menen 't Veer. Leave a respond for Beschutte Werkplaats Menen 't Veer. Beschutte Werkplaats Menen 't Veer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beschutte Werkplaats Menen 't Veer op de google maps. Adres en contacten Beschutte Werkplaats Menen 't Veer
Location of Beschutte Werkplaats Menen 't Veer on the google maps. Address and contacts of Beschutte Werkplaats Menen 't Veer

Andere gerelateerde bedrijven als come Beschutte Werkplaats Menen 't Veer Beschutte Werkplaats Menen 't Veer: I M B A ELECTRO | Multi Design BVBA | A E I-TIME LIMIT | Fischbach Belgium NV | Corneel B.V.B.A.

Other related companies as Beschutte Werkplaats Menen 't Veer: I M B A ELECTRO | Multi Design BVBA | A E I-TIME LIMIT | Fischbach Belgium NV | Corneel B.V.B.A.

Beschutte Werkplaats Menen 't Veer is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Menen, België. De volledige naam van het bedrijf is Beschutte Werkplaats Menen 't Veer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01539703369. Het bedrijf Beschutte Werkplaats Menen 't Veer bevindt zich op het adres: Industrielaan 32,8930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Beschutte Werkplaats Menen 't Veer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beschutte Werkplaats Menen 't Veer is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beschutte Werkplaats Menen 't Veer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beschutte Werkplaats Menen 't Veer, openstaande posities, locatie van Beschutte Werkplaats Menen 't Veer op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beschutte Werkplaats Menen 't Veer is a company, that was registered 2012 in Menen region, Belgium. Full name of company is Beschutte Werkplaats Menen 't Veer, company assigned to the tax number BE01539703369. The company Beschutte Werkplaats Menen 't Veer is located at the address: Industrielaan 32,8930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Beschutte Werkplaats Menen 't Veer were not found.
The main activity of Beschutte Werkplaats Menen 't Veer is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Beschutte Werkplaats Menen 't Veer is not available. You also can look at reviews of Beschutte Werkplaats Menen 't Veer, open positions, location of Beschutte Werkplaats Menen 't Veer on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beschutte Werkplaats Menen 't Veer, Menen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beschutte Werkplaats Menen 't Veer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beschutte Werkplaats Menen 't Veer, Menen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beschutte Werkplaats Menen 't Veer, employees, financial statistics.